Bezárás
152 M Ft

Balatonszepezd, Viriusztelep

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balatonszepezd, Viriusztelep

x
Típus
eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület
450 m²
Négyzetméterár
337 778 Ft/m²
Telekterület
1 440 m²
Szobák száma
12
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
felújított
Épület szintjei
3
Fűtés
egyéb
Villany
van
Víz
van
Gáz
utcában
Csatorna
van
Kilátás
panorámás

A BALATON ÉSZAKI OLDALÁNAK EGYIK LEGSZEBB HELYÉN, BALATONSZEPEZD ŐSFÁS KÖRNYEZETÉBEN, ELVEHETETLEN BALATONI PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, A MÚLT SZÁZAD FORDULÓJÁN ÉPÍTETT NAGYPOLGÁRI KÚRIA AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN ELADÓ!

A szemet gyönyörködtető épület nagy tereivel a kényelmet és kellemes életteret biztosít lakóinak.
A földszinti kertkapcsolatos szint egy nappalinak, hálószobának a hozzá tartozó fürdőszobával, konyhának valamint kiszolgáló helyiségeknek, beleértve a beépített ételliftet ad helyet.
A tetőtér szint is beépítésre került, ahol négy hálószoba és két fürdőszoba talá
A középső szinten nagy nappali és hálószobák fürdőszobákkal kerültek kialakításra. A kert enyhe lejtését kihasználva ezen a szinten, az épület másik utcára nyíló részén van a kertkapcsolatos bejá
A két utcára nyíló kúria felső részén három kocsi számára külön épületben garázs került kialakításra.
A garázs kert felö
őli oldalán a kemence használata biztosítja a nyári esték
Az épület hangulatához illő ART DECO stílusjegyeket viselő berendezés a vételár részét . a hálószoba az a Kozma József munkája, aki az NEW YORK KÁVÉHÁZ ház és az Divatcsarnok valamint(többek között) az Átrium mozi belső faépítői munkájának kivitelezője volt. Mindegyik bútorban közös, hogy a díszítő elemek, faragások a természet ihlette, organikus olykor hangsúlyos díszítéseinek látványának hangulata, rabul ejtik az embereket. Egyes bútorok története, népszerű ismert emberekhez köthető.


KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
Kajdel Zsuzsanna vezető tanácsadó