585.863 M Ft 1 676 000,00 €

Maglód, Krisztinatelep

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Maglód, Krisztinatelep

x
Típus
eladó ipari terület
Négyzetméterár
10 133 Ft/m²
Telekterület
57 816 m²
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

A jelenleg kereskedelmi-ipari övezetbe sorolt 57816 m2 nagyságú, déli irányban enyhén lejtős terepadottságú, így a Liszt Ferenc repülőtérre és létesítményeire kiváló panorámát nyújtó, meghatározóan téglalap telekalakítású bekerítetlen földterület Maglód nyugati külterületén, a 149 m telekszélességű északi oldalán a 31 sz. úttal, - további oldalain hasonló besorolású, területekkel határolt. A terület infrastrukturális ellátottságára a nyugati irányban a úton egy percen belül elérhető, ismert, - nagy forgalmú bevásárló központ, Maglód város dinamikus fejlődése, melynek meghatározó része az adott terület fejlesztése is, - az ingatlantól dél keletre kiépített lakópark és egyéb építési fejlesztések, a jellemzőek. Igen lényeges szempont a terület kiemelkedő közúti kapcsolatrendszere, mely az M0 körgyűrű közvetlen elérésével a belföldi és nemzetközi autópályákhoz biztosít közvetlen csatlakozást. Lényeges szempont továbbá hogy Budapest főváros közúton általános forgalmi viszonyok mellett 20- 30, a fejlődő Liszt Ferenc repülőtér 8 -15 - percen belül elérhető. Az ingatlan közművesítése a mintegy háromszáz méter távolságig kiépített víz-gáz-csatorna és elektromos áramszolgáltatás továbbfejlesztésével valósítható meg. E fejlesztésekkel egyidejűleg lehet mód a terület adott célú átminősítésére is.

AJÁNLAT IRÁNYÁRAK:
1.
Az ingatlan irányára a TERÜLET KÖZMŰVESÍTÉS NÉLKÜLI jelen állapotában egyedi megállapodás szerint 29,0 EUR/m2, a szerződéskötés időpontjában, a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott EUR/HUF középárfolyam szerinti HUF értéken.
2.
Az ingatlan irányára a TERÜLET KÖZMŰVESÍTÉSI FELADATAINAK KIVITELEZÉSÉVEL( a vezetékrendszerek telekhatárig való kiépítésével ) valamint adott célú építési telekre vonatkozó átminősítésével egyedi megállapodás szerint 39,0 EUR/m2, a szerződéskötés időpontjában a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott EUR/HUF középárfolyam szerinti HUF értéken.

Elérted a hirdetőt telefonon?