Bezárás
75 M Ft

Balatonudvari, Veszprém megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balatonudvari, Veszprém megye

x
Típus
eladó étterem, vendéglő...
Alapterület
440 m²
Négyzetméterár
170 455 Ft/m²
Építés éve
1981-2000 között

KIVÁLÓ most is működő CSÁRDA vendégkörrel !!

Gyors megtérüléssel, utazási irodákkal szerződések, exklusív étel kiszállítás szintén szerződéssel. A Balaton csak 100m. Az ár ingatlan tulajdonjogára, és a teljes berendezésre szól

A vízközeli Nádas Csárda kiváló állapotban, rajtra készen várja a meglévő buszos vendégeken kívül a szokásos nyári visszatérő, és új turistákat, és persze az új tulajdonosát. A csárda az igényes belsőben 120 embert tud leültetni, de ugyanennyi embert tud fogadni az udvaron is. A minőségi belső tér alkalmas rendszeres esküvők lebonyolítására is. A csárda része egy gondnoki lakás, de további 5 szoba is rendelkezésre áll a személyzet részére.
Ha ön igazi vállalkozó látja a számokat, és kellő infót fog kapni a személyes találkozón. A csárda mellett a kellő nagyságú parkoló is beletartozik a vételbe, de a csárda melletti gyönyörű park tovább emeli a fényét ennek a kedvelt helynek.
A jelenlegi tulajdonos akár két évre visszabérelné, közben ha szükséges, Ön, Önök beletanulhatnak a vendéglátás rejtelmeiben, majd hozzáadják önmagukat, és kész az új recept a jövőbe.
A környék leírása

A 71-es úton nagy tábla hirdeti a csárdát, és 100m re a főúttól a település széléhez közel, de a Balaton a strand karnyújtásnyira.

Elérted a hirdetőt telefonon?