Bezárás
37 M Ft

Székesfehérvár, Fejér megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Székesfehérvár, Fejér megye

x
Típus
eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület
200 m²
Négyzetméterár
185 000 Ft/m²
Épület szintjei
földszintes

SZÉKESFEHÉRVÁRON TÖBB CÉLRA HASZNOSÍTHATÓ INGATLAN ELADÓ!

Jól megközelíthető parkolható helyen, 274 m2 alapterületű telken, beton alapú, tégla falazatú, betonfödémes, nyeregtetős, cserépfedésű, jó állagú, vendéglátó egységnek kialakított, 200 m2-es felépítmény eladó.

Az épület nyolc helyiséges, kerámiás aljzatburkolatú, vendégtér, különterem, raktár, szociális helyiségek elosztású. Összes közmű az épületben, gáz központi fűtés kiépítve.

Nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, fa szerkezetűek. Külsőleg vas biztonsági ráccsal ellátottak.

A felépítmény kis ráfordítással átépíthető, IRODÁNAK, RAKTÁRNAK, MŰHELYNEK, PANZIÓNAK, vagy vegyes hasznosítással LAKÁSNAK, lakásoknak kialakítható.

Az épület 2004-ben lett felújítva, új vezetékek, burkolatok, szerelvények kerültek beépítésre, megtörtént a nyílászárók cseréje, a tetőcsere és a külső hőszigetelés is. A riasztórendszer is ki lett építve.

Kialakítása és terhelhetősége alapján a tetőtér beépíthető.

AZ INGATLAN JÓ VÁLASZTÁS kereskedelmi tevékenységgel foglalkozóknak, befektetőknek.

VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!

Hívjon a megadott telefonszámon.