Dunaföldvár, Tolna megye

Eladó, jó állapotú egyéb vendéglátó egység

28 M Ft
1 000 m²

alapterület

Cosman Attila
Cosman Attila
ingatlanreferens
A referens további hirdetései
Cosman Attila
Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Az iroda további hirdetései
06 30 868 ···
A telefonban hivatkozzon erre az azonosítóra: COM 22664528
Típusegyéb vendéglátó egység
Épület szintjei3
EnergiatanúsítványB
Akadálymentesítettigen
Légkondicionálónincs
Dunaföldváron igen jó bor gazdálkodási lehetőség nagy tételben. Borászok, kezdő borászok, és vendéglátók igen jó lehetőség kínálkozik önnek.
Dunaföldvár rózsadombján eladó egy pincevendéglő mely három szintes, teljes közmű üzemel tartozékai: nagy boros pince 10 db kétszáz literes hordókkal mely tele vannak Rizling szilva borral, több ezer palackozott régebbi borral ,az első szinten található előtér, illem hely, raktár két oldalról,vendéglátó helyiséggel, a felső szinten több ágyas tágas megszállási lehetőség, ugyan csak a vétel árat képezi a diófa hegyen egy hektáros szőlő mely tízen hat sorból áll. Gondozott szőlőfaj melynek a neve : Rizling szilva ,a telken található egy épület melyben villany áram üzemel, az épület alatt van egy ciszterna amely minden évben el látja a permetezéshez szükséges víz mennyiséget. Jó befektetési lehetőség generációról ,generációra .
Ha a leírtak, és a fényképek alapján fel keltette érdeklődését, kérem hívjon a nap bár mely szakában, akár hét végén is bizalommal. Köszönöm bizalmát várom hívását.

Dunaföldvár, Tolna megye

x
Hibás hirdetés bejelentése

Hibajelentés a 22664528 sz. hirdetésről

(a szolgáltatás leírása)

Hibás hirdetés bejelentése:

A "hibás hirdetés bejelentése" szolgáltatás célja az ingatlan.com oldalain megjelenő hirdetésekben található hibás adatok kiszűrése. Kérjük, használja ezt a szolgáltatást, ha a megjelent ingatlanhirdetéssel kapcsolatban valamilyen probléma merült fel.

Jelölje meg a megfelelő hibát, kattintson a megfelelő hibakategória melletti négyzetbe. Ha egyik kategóriának sem felel meg a hiba, vagy bővebb megjegyzése van, kérjük, szövegesen írja meg nekünk a hirdetéssel kapcsolatos észrevételét a kérdőív lenti szövegmezőjében.

A véleményezés beküldőjének személyes adatait az ingatlan.com harmadik félnek nem szolgáltatja ki.

Minden észrevételezett hirdetést megvizsgálunk.

bezárás

  •  
  •  
  •  
  •  

Tisztelt látogató!

Észrevételét rögzítettük.
Köszönjük, hogy bejelentésével segíti munkánkat!