107.1 M Ft

1. kerület, Toldy 19

Térkép előnézet

megnézem a térképen

1. kerület, Toldy 19

x
Alapterület
88 m²
Szobák száma
3
Típus
tégla építésű lakás
Erkély
19 m²
Ingatlan állapota
új építésű
Lakópark neve
Toldy 19
Épület szintjei
5
Emelet
1
Fűtés
megújuló energia
Komfort
összkomfortos
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
4 M Ft
Kilátás
utcai
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön helyiségben
Tájolás
délnyugat
Légkondicionáló
van

Az OTP Ingatlan Zrt. Budapest I. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár északi szélének közvetlen közelében egy igényes társasház építését kezdte meg a Toldy Ferenc u. 19. szám alatt. Az elkészült tervek alapján a csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő, kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanon építendő társasház architektúrája jól illeszkedik majd a környező épületek építészeti arculatához, amelyben az elképzelt lakásméretek és lakásösszetétel, valamint a lakásokhoz tartozó parkoló szükséglet alapján 21 db lakás, 45 db gépkocsi beálló és összesen 21 db tároló kerül majd megépítésre.
A lakások DNy-i tájolással a Toldy Ferenc utcára néznek majd; átlagos alapterületük - erkély és terasz nélkül közel 85 m2 lesz. A földszinten lévő lakások – a főváros I. kerületében rendkívülinek mondhatóan - kertkapcsolatosak lesznek, valamint tartozik majd hozzájuk egy-egy nagyméretű terasz is.
A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően, gazdaságosan üzemeltethető geotermikus hűtő-fűtő rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.
Az épületben új otthonra találó vásárlóink pár perc alatt, elérhetnek számos kulturális, szabadidős vagy sportolási tevékenységet biztosító létesítményt.
Akár minden nap, egy kellemes esti vagy délutáni séta közben elmélyedhetnek a történelmi helyszíneink egyik legkedveltebb negyedében, a Várnegyedben vagy élvezhetik a közeli parkok és a Margitsziget nyújtotta felüdülési lehetőségeket.
A megépülő lakások autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető. A pár perces sétára található Széll Kálmán téren számos tömegközlekedési eszköz elérhető, míg autóval a csekély forgalmú Toldy Ferenc utcán keresztül lesznek megközelíthetők a megvalósuló lakások.
Az OTP Ingatlan Zrt. a hazai ingatlanpiac egyedülállóan megbízható, biztos hátterű ingatlanfejlesztője. A szakmai felkészültség és erős pénzügyi háttér egyszerre garantálja a projekt minőségét, és a szavatosság biztonságát.
Válassza a megbízhatóságot és a minőséget, jöjjön el személyesen is és válasszon kiváló adottságú lakásaink közül!
A hirdetésben közölt adatok tájékoztató jellegűek. A feltüntetett ár emeltszintű szerkezetkész állapot szerinti ár. A kulcsrakész befejezés a Vevők egyedi igényei szerint kerülnek kialakításra, amelyet a hirdetésben szereplő ár nem tartalmazza.
Látogasson el weboldalunkra, vagy keresse értékesítőnket!

Lakópark adatai:

Toldy 19

Lakópark képe
Lakások száma
21 db
Alapterület
74-98 m²