76.61 M Ft

2. kerület, Csalogány 43

Térkép előnézet

megnézem a térképen

2. kerület, Csalogány 43

x
Alapterület
70 m²
Szobák száma
3
Tetőtér
nem tetőtéri
Típus
tégla építésű lakás
Erkély
19 m²
Ingatlan állapota
új építésű
Lakópark neve
Csalogány 43
Emelet
2
Fűtés
mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
Komfort
összkomfortos
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
4.2 M Ft
Fürdő és WC
külön helyiségben
Belmagasság
3 m vagy magasabb
Tájolás
nyugat
Légkondicionáló
van

"Magas műszaki tartalom, 99 egyedi luxuslakás

A gondos tervezői munka által a többfunkciós épület különleges homlokzata meghatározó lesz a környéken. Az elkészült tervek alapján 99 db lakás kerül megépítésre. A lakók kényelmének érdekében az épület földszintjén egy nagy LIDL áruház, e fölött, az első emelet egészén, illetve a második emelet egy részén - a lakásoktól függetlenül megközelíthető - irodák kerülnek kialakításra.
Az „U” alakú épületben 44-142 m2 közötti, nagy erkélyes, változatos alaprajzi elrendezésű, kényelmes lakások várják lakóikat.
A kulcsrakész állapotban megvalósuló, hatékony alaprajzi elrendezésű lakások nagy része két- és három szobás, 50-80 m2 közötti alapterületű lesz, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek tekintélyes alapterületű négy- és ötszobás lakások is.
A legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. Az épületben két lépcsőház kerül kialakításra, melyekben gyorsliftek szállítják az utasokat az emeletek között.
A gépkocsik elhelyezése mélygarázsban lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közötti területű tárolók is.


Jövőbe mutató műszaki megoldások

•különleges, egyedi külső megjelenés
•tágas, élhető terek: a lakásokat úgy terveztük meg, hogy a kialakított helyiségek tudatos kialakításával, optimális tájolásával ideális otthont teremtsenek a leendő lakóknak.
•nincs szükség klímára: a lakásokban padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kerül kiépítésre, biztosítva ezzel az otthonok téli-nyári temperálását.
•a lakásokban lévő szobák többségének hőmérséklete egyedileg temperálható
•megújuló energia: A fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak.
•alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak."

Lakópark adatai:

Csalogány 43

Lakópark képe
Lakások száma
99 db
Alapterület
50-105 m²