Bezárás
49.5 M Ft

Kiskunfélegyháza, Zrínyi utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Kiskunfélegyháza, Zrínyi utca

x
Típus
eladó üzletházban üzlethelyiség
Alapterület
100 m²
Négyzetméterár
495 000 Ft/m²
Épület szintjei
földszintes
Akadálymentesített
nem
Légkondicionáló
van

Kiskunfélegyháza belvárosában a Daru utca - Zrínyi utca kereszteződésénél a Móra szobor mögötti üzletház három Zrínyi utcai üzlethelyiségét kínálom egyben eladásra.

Az üzletházban minden üzlethelyiség folyamatosan bérbe van adva!

A majdani vásárló az ingatlan "szokásos" értéknövekedésén túl rendszeres havi jövedelemhez is hozzájut. Az értékesítés kapcsán a meglévő bérlőkkel kötött bérleti szerződéseket a tulajdonos a vevő részére szívesen átadja, cserébe alapvető elvárás részéről, hogy azokat a majdani vevő korrekt módon betartsa a bérlőkkel szemben.

A kínált ingatlan 3 db egymás mellett lévő (igény szerint összenyitható) folyamatosan bérbe adott üzlethelyiség, melyeket frissen újítottak fel. Külső homlokzatfestés 2015 -ben történt, az üzlethelyiségek és a vizesblokk részek pedig a tavalyi évben estek át teljes felújításon. E munkálatok keretében készült el két üzlethelyiség hátsó udvari kapcsolatának kialakítása is, így ezek árufeltöltése saját udvarról megközelítve immár kényelmesebben megoldható.

A három üzlethelyiség értékesítése kizárólag egyben történhet meg, üzletenként megosztva nem megvásárolható egy-egy üzlethelyiség! Minden egyes üzlethelyiség egyedi gáz-, víz- és áram mérőórákkal rendelkezik a bérlők felé történő korrekt elszámolhatóság miatt. Az üzletek mindegyike hűtő/fűtő klímával felszerelt.

A városban most megvalósult 2 milliárd forintos belvárosi felújítási project érintette az üzletház környékét is, így jelentős értéknövekedés garantáltan realizálható már igen rövid távon is!

A jelenlegi ajánlat részét nem képezi az üzletek alatti pinceszint és az azok feletti tetőtér, melyeket eladó egyenlőre nem kíván értékesíteni, azokban átalakítási project kezdődik hamarosan - természetesen (más áron) azokkal együtt is megvásárolható a kínált három üzlethelyiség.

Értékálló befektetést kínálok egy abszolút belvárosi ingatlanban, melynek értékállósága, értéknövekedése garantált, mindezen túl rendszeres havi jövedelmet is termel, ennek megfelelően kérem, komolytalan érdeklődők NE jelentkezzenek!

A megadott eladási árból képzett négyzetméterár jóval kevesebb a belvárosi (helyesebben belváros közeli) újlakás áraknál, ugyanakkor az egységek jóval kisebb kockázat mellett és magasabb bérleti díj ellenében adhatók bérbe, mint hasonló lakásoknál. A megadott árat kérjük eladási árnak tekinteni azt, nem pedig irányárnak! A mostani banki betétkamatok mellett igencsak vonzó befektetési lehetőség! A megadott igen kedvező eladási ár 10 évvel ezelőtti belvárosi üzlethelyiség áraknak felel meg, így alkulehetőséget nem tartalmaz!

Az ingatlan mutatása a bérlők nyitva tartásához igazodva kizárólag hétköznap megoldható, kizárólag előzetesen egyeztetett időpont birtokában - kérjük önálló megtekintéssel a bérlők munkáját ne zavarják!

Az ingatlan hitel- és lízingképes, természetesen számlaképes is - MOST GYAKORLATILAG KAMATMENTES HITELBŐL IS MEGVÁSÁROLHATÓ! Jó hír, hogy a kiállított számla ÁFA -mentes!