Kisszékely, Szabadság utca

Eladó, jó állapotú egyéb vendéglátó egység

16 M Ft
250 m²

alapterület

Kövecses-Nagy Anna
Kövecses-Nagy Anna
ingatlanreferens
A referens további hirdetései
Kövecses-Nagy Anna
Dynamic Ingatlan Iroda
Az iroda további hirdetései
06 20 967 ···
 
A telefonban hivatkozzon erre az azonosítóra: COM 23450660
Típusegyéb vendéglátó egység
Épület szintjeiföldszintes
Légkondicionálóvan
Kisszékely központjában reális áron jelenleg is működő ital és dohánybolt eladó.Az ár tartalmazza a működő üzleteket, egy két szobás lakást, nem működő élelmiszer, és hús boltot, kialakítás alatt lévő apartmant.Az élelmiszerbolt a szabványnak megfelel üzemeltethető.Az ingatlan egy biztosít bevételt biztosít a tulajdonosának.Fűtés választható központi, illetve gázkonvektorral történik.
Kisszékely község Tolna megyében, a Tamási járásban.
A Tolnai-Hegyhát vonulatában fekszik, erdővel borított hegyek, dombok övezik. Északkeleten a Sió-csatorna medre található. A legközelebbi városok Tamási (27 km) és Simontornya (12 km).
Az ingatlan kiváló:falusi turizmus- vadászok elszállásolása, gyermekek üdültetése, városi zajtól elvonulást keresőknek .
TISZTELT VÁSÁRLÓ! Hitelre van szüksége? Mi segítünk! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, konstrukciók! Irodánk ügyvédi háttérrel rendelkezik.

Kisszékely, Szabadság utca

x
Hibás hirdetés bejelentése

Hibajelentés a 23450660 sz. hirdetésről

(a szolgáltatás leírása)

Hibás hirdetés bejelentése:

A "hibás hirdetés bejelentése" szolgáltatás célja az ingatlan.com oldalain megjelenő hirdetésekben található hibás adatok kiszűrése. Kérjük, használja ezt a szolgáltatást, ha a megjelent ingatlanhirdetéssel kapcsolatban valamilyen probléma merült fel.

Jelölje meg a megfelelő hibát, kattintson a megfelelő hibakategória melletti négyzetbe. Ha egyik kategóriának sem felel meg a hiba, vagy bővebb megjegyzése van, kérjük, szövegesen írja meg nekünk a hirdetéssel kapcsolatos észrevételét a kérdőív lenti szövegmezőjében.

A véleményezés beküldőjének személyes adatait az ingatlan.com harmadik félnek nem szolgáltatja ki.

Minden észrevételezett hirdetést megvizsgálunk.

bezárás

  •  
  •  
  •  
  •  

Tisztelt látogató!

Észrevételét rögzítettük.
Köszönjük, hogy bejelentésével segíti munkánkat!