Bezárás

Molvány, Baranya megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Molvány, Baranya megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
450 m²
Négyzetméterár
88 889 Ft/m²
Telekterület
12 000 m²
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
egyéb

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a-as számú, MOLVÁNYI CSALÁDI HÁZÁT.

A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált MOLVÁNYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:

 A kúria az 1800-as években épült klasszicista stílusú épület. A felújításra szoruló épület alapterülete 450 négyzetméter, több helyiséget és két nagyobb termet foglal magában. Az épület 1970-ben részben fel lett újítva, de állaga azóta romlott. Tetőszerkezete jó állapotban van. Az épület átalakítására lehetőség van, a tetőtér a nagy belmagasság miatt beépíthető. A kúria körül platánokkal, örökzöldekkel és virágzó bokrokkal, öntözőrendszerrel ellátott őspark található, melyet a kerítés közelében elhelyezett szárnyas kőoroszlánok védenek. A kúria kövesúton jól megközelíthető helyen található bekerített 1.2 hektáros területen. A portával rendelkező bejárattól az épületig és körülötte szintén kövesúton közlekedhetünk. A kúria körül összesen 550 négyzetméter területű, különböző hasznosításra alkalmas melléképületek és kazánház található. A területhez csatolható közvetlen mellette elterülő 2 hektár terület.

A Kúria közelében 8,7 hektár egybefüggő területen két irányból is megközelíthető rét és legelő is új tulajdonosát várja. A kúriától néhány száz méterre kb. 1 hektár területű tó is található. Ez a két terület a Kúriával együtt is megvásárolható külön megállapodás alapján, de külön-külön is értékesíthetők.

 

Amennyiben a-as számú a LIDO HOME által kínált MOLVÁNYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!

Elérted a hirdetőt telefonon?