Nagydorog, Vasvári Pál utca

Eladó, egyéb vendéglátó egység

29.9 M Ft
205 m²

alapterület

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 282 ···
Típusegyéb vendéglátó egység
Eladó ház, 7044 Nagydorog, központ leírás:
Családi okok miatt, Nagydorog központjában, a 63-as főút mellett több, mint 20 éve működő, forgalmas vendéglátó egység, trafikkal családi házzal eladó. A ház részben bútorozott, az üzletek teljes berendezése benne van az árban. A lakó rész 4 szobából, konyhából, fürdőszobából áll, az italbolthoz kiszolgálórész, vendégrész, raktár valamint női-férfimosdók tartozik, a trafik kiszolgálórésszel és raktárral rendelkezik. Az egész épület fűtése központi, mely gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról működik, nyáron a hűtést klíma biztosítja. Az épület kamerákkal és riasztókkal felszerelt. Nagy lehetőség olyan család számára aki a munkahelyéhez "közel" szeretne dolgozni. Az épület állapota jó, folyamatosan karbantartott. Az üzlethelyiségek berendezéssel együtt eladók. Nézze meg és megtalálja benne a munka lehetőséget és az otthont. Csok és hitel igényelhető az ingatlanra, melynek ügyintézésében segítünk.

Nagydorog, Vasvári Pál utca

x
Hibás hirdetés bejelentése

Hibajelentés a 24055408 sz. hirdetésről

(a szolgáltatás leírása)

Hibás hirdetés bejelentése:

A "hibás hirdetés bejelentése" szolgáltatás célja az ingatlan.com oldalain megjelenő hirdetésekben található hibás adatok kiszűrése. Kérjük, használja ezt a szolgáltatást, ha a megjelent ingatlanhirdetéssel kapcsolatban valamilyen probléma merült fel.

Jelölje meg a megfelelő hibát, kattintson a megfelelő hibakategória melletti négyzetbe. Ha egyik kategóriának sem felel meg a hiba, vagy bővebb megjegyzése van, kérjük, szövegesen írja meg nekünk a hirdetéssel kapcsolatos észrevételét a kérdőív lenti szövegmezőjében.

A véleményezés beküldőjének személyes adatait az ingatlan.com harmadik félnek nem szolgáltatja ki.

Minden észrevételezett hirdetést megvizsgálunk.

bezárás

  •  
  •  
  •  
  •  

Tisztelt látogató!

Észrevételét rögzítettük.
Köszönjük, hogy bejelentésével segíti munkánkat!