A hirdetés jelenleg nem aktív.
42.5 M Ft

13. kerület, Szegedi út

Térkép előnézet

megnézem a térképen

13. kerület, Szegedi út

x
Alapterület
73 m²
Szobák száma
4
Tetőtér
nem tetőtéri
Típus
tégla építésű lakás
Erkély
8.51 m²
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2018
Épület szintjei
7
Emelet
5
Fűtés
házközponti egyedi méréssel
Komfort
duplakomfortos
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
2.5 M Ft
Kilátás
kertre néző
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön és egyben is
Tájolás
nyugat
Kertkapcsolatos
nem

A PLANELLA HÁZ otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva.
Az új 81 lakásos lakóépület az Ambrus utca, a Reitter Ferenc utca és a Szegedi utca által határolt 2536.m2-es területen létesül. A társasházban szinte mindenki megtalálhatja új otthonát.
Megtervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy a lakások fiataloknak és családoknak szolgálnak majd otthonul. A kínálat széles sávban mozog, kezdve a 39,67 nm-es másfél szobástól egészen a 104,81 nm-es alapterületű lakásokig. Otthonaink praktikusan átgondolt alaprajzúak, a széles ablakoknak köszönhetően szinte minden lakásba az átlagosnál jóval nagyobb a benapozott órák száma. Szinte minden lakáshoz tartozik erkély, vagy terasz. Az épületben lift közlekedik a garázstól a legfelső szintig. A pinceszinten 69 állásos mélygarázs, és a földszinten 33 állásos felszíni beálló létesül. A lakásokhoz történő gyalogos bejutást a Reitter Ferenc utca felől, míg a gépjárműbehajtást az Szegedi utca felől lehetővé tévő kapu biztosítja.
2018. Októberi költözés.