Bezárás
400 000 Ft havonta

Balmazújváros, Hajdú-Bihar megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balmazújváros, Hajdú-Bihar megye

x
Típus
kiadó műhely
Telekterület
1 000 m²
Az épület(ek) alapterülete
200 m²
Költözhető
azonnal
Épület szintjei
földszintes
Min. bérleti idő
1 év

Hosszútávra kiadó egy Épületasztalos-ipari termék és Fűrész áru gyártásával foglalkozó Hajdú- Bihar megyei üzem Debrecentől 25-km-re. A város ipari területén a városközponthoz közel elhelyezkedő faipari vállalkozás közel 400nm-es, hőszigetelt nyílászárókkal ellátott csarnokban üzemel, mely különböző munkaegységekre lett bontva, ebből 200nm-csarnok asztalos üzemi része kiadó. Az egységekben található asztalos-ipari gépek, berendezések használati jogát is tartalmazza a bérleti díj. A berendezések jelen pillanatban is használatban vannak és természetesen folyamatosan karbantartottak. A telephely részét képezi az irodák mellett lévő étkező, öltöző, és szociális helyiségek is. A gépek villamos energia ellátásához és az épület fűtéséhez szükséges áramellátás csaknem 100%-ban a tetőszerkezetre épített napelemekkel megoldott, így a rezsi költség minimális. A telephely aszfaltos úton közelíthető meg akár kamionnal is és az ügyfelek részére parkolási lehetőség is kialakításra került.
A helyiségekben található gépek, berendezések, ill. az Épületasztalos- ipari vállalkozás az összes engedéllyel rendelkezik, akár nyílászárók gyártására is alkalmas üzem. A bérbeadással a tulajdonos által kizárólagos megbízással bír Irodánk, így egyeztetett időpontban be tudjuk mutatni az érdeklődők részére az kiadó, gépekkel felszerelt üzemet.
Az Épületasztalos üzem és berendezéseinek kiadási ára: 400.000Ft/hó +Áfa + rezsi, szerződéskötésnél + 2 havi kaució letétbe helyezése mellett.