Bezárás

Lábod, Kossuth utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Lábod, Kossuth utca

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
130 m²
Négyzetméterár
76 923 Ft/m²
Telekterület
3 661 m²
Szobák száma
3 + 1 fél
Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950-1980 között
Pince
van
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
önálló garázs

A Magyartenger déli partjától alig 60 km-re, a csokonyavisontai gyógyfürdőtől mindössze 15 km-re, a nagyatádi gyógyfürdőtől pedig csak 8 km-re, található több generációs családi ház eladó.
Vidéki környezetben de a falu központjában, 3661 nm-es teleken '60-as években épült meg a 3 szobát, nagy előszobát, fürdőt, étkezőt, konyhát, spájzot, zárt teraszt tartalmazó ingatlan, melynek egy része alatt borospince található. Az ingatlan felújításra szorul.

Közművek: víz, villany (3 fázis), szennyvíz csatorna és a telken kút is található (itatásra, öntözésre).
Fűtés: cserépkályha

A telken továbbá az ingatlan melléképületeiben asztalos műhely, disznó és tyúk ól, füstölő, 2 külön garázs, állattartásra alkalmas istálló (7 ló számára), pajta, fészer található.

Jó talajminőségű telken gyümölcsfák vannak, gazdálkodásra kiválóan alkalmas földdel.
A telek méretéből adódóan, nagy területet igénylő vállalkozások számára is jól használható (lovarda, bölcsöde, óvoda, idősekotthona, stb.) A telek környezetében található, bolt, presszó, gyógyszertár és orvos, posta, iskola, óvoda, idősekotthona.

A falu közelében pedig szántók, erdők, halastavak találhatók, földművelési, állat tartási, horgászati és vadászati lehetőségeket kínálva.(pl.: Nagysallér, Kaszó)

Az ingatlanra felvehető a CSOK, Szocpol, igényelhető Uniós, és más egyéb támogatás.

Elérted a hirdetőt telefonon?