Bezárás
Lehet, hogy ez a hirdetés banki követelésre vonatkozik. Bővebb információ

Egyházaskesző, Veszprém megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Egyházaskesző, Veszprém megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
325 m²
Négyzetméterár
9 231 Ft/m²
Telekterület
1 753 m²
Szobák száma
5
Tetőtér
beépíthető
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950 előtt
Pince
van
Fűtés
cserépkályha
Komfort
komfortos
Fürdő és WC
egy helyiségben

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az ingatlan akár már 3 mFt-ért, azaz a kikiáltási ár 50%-ért tehető érvényes vételi ajánlat!
Amennyiben az árverésen licitre kerül sor, a vételár összege megemelkedhet!

Az ingatlan egészének területe 1753 m2. Az ingatlanon lévő épület az ingatlan-nyilvántartásban "kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, üzlet"-ként van nyilvántartva. Az épületben egy lakás és egy vendéglátó egység (nem üzemel) került kialakításra. Az épület földszintes, alapozása van, szigetelése nincs. Falazat tégla, tetőszerkezet fa, cserépfedéssel - javításra szorul. Részben alápincézett - 20 m2 nagyságban. Az épület 215 m2, kb. 100 éves. gyenge állapotban van. Fűtése cserépkályhával történik. Közművek: vezetékes víz, villany. Lakás helyiségei: 1 szoba, konyha, padlásfeljáró, kamra, folyosó, fürdőszoba WC-vel. A volt vendéglátó egység helyiségei: 1 vendégtér, 3 raktár, 2 férfi-női WC, 1 mosdóelőtér, 1 fedett szabadtéri tánctér. Melléképületek: 1 pajta, 2 romos állattartó épület.

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, az eljáró végrehajtó segítségével megtekintheti. Az árverés az MBVK honlapján került kitűzésre.

Felmerült kérdéseivel kapcsolatban a fenti telefonszámon hívja munkatársunkat, vagy nevének és telefonszámának megadásával hagyjon üzenetet. Amennyiben üzenetet hagy, munkatársunk a további részletekkel kapcsolatban visszahívja Önt!

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!