Bezárás
31.7 M Ft

Veszprém, Iparváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Veszprém, Iparváros

x
Típus
eladó egyéb telek
Négyzetméterár
2 852 Ft/m²
Telekterület
11 114 m²

Elhelyezkedés
A 11114 m2-es terület Veszprém déli határán található a 8-as és a 73-as országos főutak kereszteződésénél. Veszprém belvárosától mért távolsága kb. 2 km, a Balatontól mért távolsága kb. 12 km.

A terület megközelítése a 73-as útról lámpás kereszteződéssel szabályozott.
A területtől délre, kb. 600 méterre halad majd el a tervezett M8-as gyorsforgalmi út, amely kétszintű csomóponttal kapcsolódik a 73-as úthoz.

A terület domborzata sík.
Hasznosítása kereskedelmi, valamint logisztikai célokra optimális.

Ingatlan bemutatása
A jelenleg érvényben lévő szabályozási terv az ipari tevékenységet támogatja. Az ingatlanon egy gázfáklya, gázvezetékek, villamosművi berendezés, elektronikus hírközlési hálózat található. A védőtávolságokat és az építési előírásokat figyelembevéve, a beépíthetőség erősen korlátozott, az építési hatósággal és a közműtulajdonosokkal való egyeztetés szükséges.

A területet telekhatárig kiépített közművel értékesítjük. A rácsatlakozás és a területen belüli közművesítés a vevő feladata.

Elkészült közművek:
lámpás csomópont a 73-as útról, aszfaltozott belső úthálózat járdával, felszíni csapadékvíz elvezetéssel, közvilágítással. Közcsatorna, ivóvízhálózat, tüzivíz-hálózat, kisfeszültségű elektromos hálózat (felszín alatt) elosztószekrényekkel, gázhálózat, telefonhálózat.

Népesség
Veszprém város lakossága 65 ezer fő, míg a vonzáskörzettel együtt számított lakosság 135 ezer fő. Ezen felül a Balaton északkeleti partján nyáron további 80-100 ezer fő nem állandó lakossal lehet számolni.Eladási ár: 25.000.000 HUF + ÁFA

A hirdetés nem tekinthető ajánlattételnek, kizárólag a tájékoztatást szolgálja.

Európa Ingatlanbefektetési Alap weboldala