Bezárás

Budajenő, Templomvölgy villapark

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Budajenő, Templomvölgy villapark

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
452 m²
Négyzetméterár
265 487 Ft/m²
Telekterület
2 085 m²
Szobák száma
7
Tetőtér
nem beépíthető
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
2018
Pince
van
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Energiatanúsítvány
AA++
Komfort
luxus
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban
Kilátás
panorámás
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Légkondicionáló
van

Az ingatlan megvásárolható közvetlenül a beruházó tulajdonostól.

La Maison France - A kisebbik provence-i házat használatba lehet venni, amely jelenleg magában foglal egy komplett 55 m2-es két szobás lakást (terv szerint kézműipari műhely, vagy vendégház) és egy 50 m2-es Loft-lakást (a terveken több állásos kényelmes garázs). Költözzön be a kis házba és kísérje figyelemmel a nagy provence-i ház felépítésének folyamatát. Elkészült továbbá a nagy épület alapja, borospincéje és a szerelőbetonja. Az ingatlan jelenlegi készültségi állapotában 120 millió Forintba kerül. A provence-i luxusház teljes készültsége esetén 350 millió Forintért megvásárolható, amely egy 5 szobás lakóházat, egy több állásos garázst és egy a tervek szerint engedélyezett kézműipari műhelyt, vagy kényelmes 2 szobás vendégházat magában foglaló részből áll. A két épülettömeg előtérrel csatlakozik egymáshoz. A kisebbik épület 6,44 m-re fekszik az utcától, így a vendégház előtt is lehetséges a parkolás. A két épületrész egy védett belső kertet fog közre, amelyhez terasszal, illetve tornáccal csatlakozik.
Az épület egy provanszi stílusú energia-hatékony lakóház vendégházzal, amely kézműipari műhely (műterem) funkciót is betölthet. A tájolást és a telek elhelyezkedését figyelembe véve az utca felé zártabb, míg a kert felé nyitott az épület. Az észak-nyugati oldalon található a garázsbehajtó, tőle jobbra helyezzük el a vendégházat, ettől balra, ugyancsak az épület közepén érkezünk az előtérbe, innen nyílik egy légtérben a nappali, az étkező és a konyha helyiség. A kandallót körülölelő emeletre és a pinceszintre vezető lépcső, a fürdővel, gépészettel és könyvtárral együtt az épület észak-keleti részére kerültek. A nappali és az előtér is közvetlen kapcsolatban van a nagy fedett dél-nyugati tájolású terasszal. A pinceszinten egy borospince található. Az emeleten egy közlekedőből nyílik a két tágas fürdőszoba, szauna, a gardrób, a háztartási helyiség, valamint a három hálószoba és az ezekhez tartozó nagy dél-nyugati fekvésű terasz is. Az emeleten található egy könyvtár- olvasó-dolgozó tér is, amely ugyancsak közvetlen kapcsolatban van a terasszal.
Tömegében egyszerű formák jellemzik az épületet, két ellenkező irányú nyeregtetős épületrészt választ el az előtér és a felette levő terasz tömege.
Az épület nem a jellemző divatirányzatoknak kíván megfelelni, sokkal inkább egy időtlen, visszafogott megjelenésű, a környezetébe diszkréten illeszkedő dél-franciaországi hangulatot idéző otthonosan meleg ház.

Budajenő a budai hegyek ölelésében az egyik legkellemesebb hely Magyarországon. Amennyiben felkeltettem érdeklődését a tervek megtekintéséért és egyéb részletekért kérem hívja telefonon egyenesen az építtető tulajdonost.
Tegye még tartalmasabbá az életét egy nagy adag dél-franciaországi életérzéssel!:-) Hívjon! Maison en Hongrie, Maison Francaise en Hongrie, Provence, La Maison France, La maison France 5, Hongrie, új építésű, luxus, Budapest, Budajenő, Szőlőhegy, Budajenő Villapark

Elérted a hirdetőt telefonon?