Bezárás

Mezőhegyes, Békés megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Mezőhegyes, Békés megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
62 m²
Négyzetméterár
48 387 Ft/m²
Telekterület
719 m²
Szobák száma
2 + 1 fél
Tetőtér
beépíthető
Ingatlan állapota
jó állapotú
Pince
nincs
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
cserépkályha
Komfort
komfortos
Parkolás
udvari beálló
Fürdő és WC
egy helyiségben

MEZŐHEGYESEN, a Dél-Alföld régióban, Békés megyében, Újmezőhegyesen, több termálfürdő 20-50 km-es körzetében, pl. Makó, Orosháza-Gyopárosfürdő, a 28-as majorban, jó állapotú, teljesen száraz, 62 m2-es, kétszobás komfortos ház, kívülről frissen festve, 200 négyszögöles, bekerített telekkel eladó. Buszmegálló 80 m-re, ingyenes buszjárat a központba. A ház felépítése: előtér, külön kisszoba, 2 szoba, melyek egymásba és külön is nyílnak, nagy konyha, speiz, kádas fürdőszoba WC-vel. Víz, villany bevezetve. A padlás betonfödémes, a házból van a feljárata. Pince nincs, de a ház bejárata pár lépcső magasan található. Minden helyiség fűthető, fa/szén tüzelésű kályhával. A szennyvíz a majorsági, óriási emésztőbe folyik. A telek termőföldje gazdag, kitűnő bármilyen zöldség termesztésére. A telken több melléképület, a végében plusz 100 m2 terület az ingatlan tartozéka.

Mezőhegyes Szeged-Makó-Orosháza-Gyula vonzáskörzetében található, a román határ közelében, Arad irányában. Budapesttől 230 km.

Nevezetes a mezőhegyesi reprezentatív Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság, amely 230 éves műemléképületekben funkcionál.
Fedett lovardája mellett gyógyító erejű, védett platánfa található 1819-ből. Magassága 36 m, a lombsátor kb. 900 m2 földet takar.