Bezárás

Jászárokszállás, Városközpont

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Jászárokszállás, Városközpont

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
200 m²
Négyzetméterár
134 500 Ft/m²
Telekterület
1 500 m²
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950-1980 között
Pince
nincs
Épület szintjei
földszintes
Tetőtér
nem beépíthető
Fűtés
elektromos, egyéb
Komfort
komfortos
Kilátás
kertre néző
Fürdő és WC
egy helyiségben

Jászárokszálláson a meleg vizes strandtól 1,2 km távolságra 5 üdültetésre alkalmas családi ház 1500 nm-es telken eladó, vagy akár kiadó. A házak falai főként vályogból készültek, tetőzetük főként cserép.
A házak egy-két szobásak, mindegyik berendezett, szobánként egy-négy ágy, asztal, szépek, szekrények találhatók. A házakban előszoba, zuhanyzós fürdőszoba-WC is megtalálható. A közös konyha-étkező tágas, berendezett.
A fűtés kályhákkal (egyikben hőtárolós kályha is van) megoldható, de főként nyári táboroztatásra alkalmas.
A telek gyönyörűen parkosított, fákkal, bokrokkal övezett füves területekkel, illetve térkövezett járdák visznek a házakhoz. A főépület melletti részen főzésre-sütésre alkalmas búbos kemence, mellette nádfedeles padok, kerti csap és világító kandeláber is van. A telek végében szintén van nyársalásra, sütögetésre alkalmas kemence, mellette medence és kerti tavacska is megtalálható.
Az ingatlan akár vendégházként, falusi szálláshelyként is működtethető, egy család megélhetését tudja biztosítani akár egy nyári szezonnal. A tábor működött már nyelvi táborként, kézműves táborként is, az udvaron a sátorozási lehetőség adott, akár 50 fő befogadására is alkalmas.
Parkolási lehetőség adott a telken, garázsban, vagy a ház előtti tágas területen.
Az ingatlan némi felújítást igényel, de nem elhanyagolt. Közművek közül gázcsonk az udvaron található, a szennyvízre rá van csatlakoztatva.
A tulajdonost minden megoldás érdekli, a napi 1.500.-Ft/fő/nap bérbeadásától kezdve a Budapest és környékén található lakáscsere is, értékegyeztetéssel.
Ára fix, jöjjön, nézze meg és lássa meg benne a lehetőséget!