4.9 M Ft

Marcali, Szőlőhegy

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Marcali, Szőlőhegy

x
Típus
eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület
30 m²
Telekterület
2 200 m²
Szobák száma
1
Tetőtér
nem beépíthető
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950-1980 között
Épület szintjei
földszintes
Villany
van
Víz
van
Gáz
nincs
Csatorna
nincs
Kilátás
kertre néző
Akadálymentesített
nem
Légkondicionáló
nincs

Marcaliban ajánlom figyelmükbe ezt a tégla építésű zárt kerti nyaralót. Átlagos állapotú, aszfaltos úton megközelíthető. Konyha, étkező és egy szoba akár életvitelszerű ottlakásra is alkalmassá teszi. A háznak kandallós fűtése van. Víz, villany bevezetve. Méretes telkeén szőlő, gyümölcsfák és díszfák lettek ültetve. Szépen gondozott. A környéken állandó lakosok is vannak. A telek bekerített, pincével rendelkezik. Nagy fedett terasza kellemes pihenést biztosít.
A központ pár perces autó uttal elérhető.

-tégla építésű, jó szerkezeti állapotú
-víz, villany bevezetve
-aszfaltos úton megközelíthető
-a központ autóval és tömeg közlekedéssel pár perc alatt elérhető

Marcali egykor katonaváros volt. Két laktanyával is büszkélkedhetett. A belső Hunyadi János Laktanya, illetve a külső Petőfi Sándor Laktanya. A marcali belső laktanya építése 1949-ben kezdődött és 1951 augusztusában került átadásra. A laktanya 11 hektáron terült el a település központjában, és 1990-ben zárták be. A laktanya helyén jelenleg üzletek, lakóépületek és piac található, valamint a volt tisztiétkez-dében működik a Helyőrségi Klub.
1950-ben kezdték el a külső laktanya építését, amelybe egy év múltán költöztek az első katonai alaku-latok. A laktanya 1980-ban közel 38 hektáron terült el, 1500 fő sorállomány befogadóképességgel. Az utolsó katonai szervezet 2001. március 31-én költözött ki a laktanyából. Ezzel a dátummal szűnt meg a Honvédség az egykori helyőrségben.[6]
2014. december 29-én adták át a 68-as főút várost keletről elkerülő új 8 km hosszú 2×1 sávos szaka-szát.[7]
Hívjon bizalommal!
Vasas András
Vezető Tanácsadó

Elérted a hirdetőt telefonon?