120 M Ft

Ajka, Csingeri út 4/a.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Ajka, Csingeri út 4/a.

x
Típus
eladó étterem, vendéglő...
Alapterület
490 m²
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
4
Akadálymentesített
nem

Ajka kertvárosában, közvetlenül főút mellett, 1985 óta folyamatosan üzemelő, bejáratott vendégkörrel rendelkező, jó hírnevű melegkonyhás étterem és kemencés pizzéria teljes felszereltséggel eladó. Az étterem 100-120 fő befogadására alkalmas, rendelkezik panorámás fedett terasszal és különteremmel, pinceszinti klubhelyiséggel, raktárakkal. Az ingatlanhoz önálló, nagyméretű, térkővel burkolt parkoló tartozik.
Az étterem felett külön bejárattal rendelkező, jelenleg magánlakásként fenntartott épületrész található, mely szálláshelyként kiadva további bevételi forrást jelenthet, vagy a dolgozók elszállásolására is alkalmas. Az ingatlan további fejlesztési potenciállal is rendelkezik (pl. panzió). Az étterem csupán fél órányi utazással könnyen elérhető a Balaton északi partjától, vagy a közeli nagyobb városoktól (Veszprém, Pápa, Tapolca). A főút és a kerékpárút miatt pedig az átmenő forgalom is jelentős.
Az épület folyamatosan karbantartott, igényes belső kialakítású. Jelentősebb energetikai korszerűsítése 2000-ben történt. A lakás és étterem külön fogyasztásmérőkkel és fűtési rendszerrel rendelkezik.
Az épület alapterületi felosztása:
Földszint: 90+70m2 vendégtér, 50m2 konyha előkészítőkkel, raktárakkal, 30m2 fedett terasz.
Pinceszint: 70m2 klubhelyiség, 50m2 raktár
Emelet: 100m2 lakás
Tetőtér: 60m2 lakás

Elérted a hirdetőt telefonon?