14 M Ft

Piliscsaba, Szent István király útja 32.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Piliscsaba, Szent István király útja 32.

x
Telekterület
925 m²
Típus
lakóövezeti telek
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

A Piliscsaba belterületén a Szent István király útja 32. szám alatti, 1041/1. helyrajzi számú jelenleg Kke-1/a (laza beépítésű, túlnyomó részben kialakult kertvárosias lakóterület) övezetbe tartozó, kedvező adottságú ingatlan eladó.

Klotildligeten csendes utcában, az erdő közelében, ősfás telek eladó. Az ingatlan a vasútállomásról néhány percre található, a Nyugati pályaudvar 40 percen belül elérhető. A telektől 10-15 perces könnyű sétával óvoda, iskola, játszótér, vendéglátóhelyek, üzletek elérhetők. Ideális választás kisgyermekes családok részére.

Az ingatlan adatai:
Cím: Szent István király útja 32.
Helyrajzi szám: 1041/1 hrsz.
Az ingatlan megjelölése, művelési ága: „kivett beépítetlen terület”
Területe:925 m2
Minimál ár: bruttó14.000.000,- Ft
Egyéb információk:.
Pályázati biztosíték (bánatpénz): 500.000 Ft
Az ingatlan előzetes telefonos egyeztetés után megtekinthető. Időpont egyeztetés miatt kérem hívja a Piliscsabai Polgármesteri Hivatalt.
Az ajánlatnak tartalmaznia kell a pályázó adatait, a megajánlott vételárat, a fizetés módját és idejét, valamint a pályázó nyilatkozatát a pályázati felhívásban foglalt feltételek elfogadásáról. A pályázó az ajánlatához a pályázat benyújtási határidejétől számított 60 napig kötve van. A pályázaton azon ajánlattevők vehetnek részt, akik a pályázati biztosítékot befizetik az önkormányzat CIB Bank Zrt-nél vezetettzámlájára. A pályázóknak az ajánlatot és a pályázati biztosíték befizetését igazoló bizonylatot zárt borítékban, legkésőbb 2018. október 15-én 10.00 óráig van lehetőségük beadni Piliscsaba Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal (2081 Piliscsaba, Kinizsi Pál u. 1-3.) Ügyfélszolgálatán munkaidőben személyesen, vagy meghatalmazott útján.
A pályázatok bontására 2018. október 15-én 13.00 órakor kerül sor Piliscsaba Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal (2081 Piliscsaba, Kinizsi Pál u. 1-3.) hivatalos helyiségében. A pályázaton résztvevőket levélben, vagy telefonon értesítjük a pályázat eredményéről. A pályázat kiírója fenntartja azon jogát, hogy tovább tárgyaljon a legmagasabb vételárat kínáló ajánlattevőkkel, közöttük zártkörű licitet tartson, illetve a pályázatot indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa. A meghirdetett ingatlanra a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény értelmében a Magyar Államot minden más jogosultat megelőző elővásárlási jog illeti meg.
A pályázati biztosítékot a nyertes pályázó esetén a vételárba beszámítjuk, nem nyertes pályázat esetén az eredményhirdetést követő 35 napon belül visszautaljuk. Amennyiben a nyertesként kihirdetett pályázó az eredmény tudomására jutástól számított 30 napon belül nem köt szerződést a pályázat kiírójával az ingatlan adás-vételéről, akkor a pályázati biztosítékát elveszíti, a pályázat kiírója a másodikként kihirdetett pályázóval köt szerződést az ajánlati kötöttségi határidején belül. Ebben az esetben a második helyezettre a pályázat nyertesére vonatkozó szabályok az irányadóak.
A pályázattal kapcsolatban minden további kérdésre az önkormányzat vagyonáról szóló Piliscsaba Város Önkormányzat 22/2014. (XI.10.) számú rendelete az irányadó.