27.5 M Ft

Piliscsaba, Levente utca 13.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Piliscsaba, Levente utca 13.

x
Alapterület
352 m²
Telekterület
957 m²
Szobák száma
5
Típus
családi ház
Ingatlan állapota
felújítandó
Pince
van
Épület szintjei
földszintes
Parkolás
udvari beálló

A Piliscsaba belterületén a Levente utca 13. szám alatt, jelenleg Vi/f (intézményi vegyes terület) övezetbe tartozó, kedvező adottságú ingatlan eladó.

Az épület Piliscsaba központi részén, csendes utcában található. A közelmúltig óvodaként működött, jó állapotban lévő, de felújításra szorul.. A ház és a telek két önálló bejárattal és két önálló kertrésszel rendelkezik. Az épület jól osztható, akár önálló egységekre, nagyobb napfényes terekkel és kisebb helyiségekkel egyaránt rendelkezik. A házban több vizesblokk és jól felszerelt konyha, és az, épület alatt nagy légterű száraz pince található. A tetőtér beépíthető.
A busz-végállomástól és vasútállomástól 3 percre található, innen a Nyugati-pályaudvar 40 perc alatt elérhető.
Az épülettől néhány percnyi távolságra gyógyszertár, orvosi rendelő, városháza, sportpálya, óvodák, iskolák valamint számos üzlet és szolgáltatás érhető el.

Az ingatlan adatai:
Cím: 2081 Piliscsaba, Levente utca 13.
Helyrajzi szám: 211. hrsz.
Az ingatlan megjelölése, művelési ága: „kivett bölcsőde”
Területe:957 m2, az épület alapterülete 352 m2 + 72 m2 pince

Minimál ár: bruttó 27.500.000,- Ft
Ingatlant terhelő szolgalmi jog: Nincs.
Egyéb információk:.
Pályázati biztosíték (bánatpénz): 500.000 Ft
Az ingatlan előzetes telefonos egyeztetés után megtekinthető. Időpont egyeztetés miatt kérem hívja a Piliscsabai Polgármesteri Hivatalt.
Az ajánlatnak tartalmaznia kell a pályázó adatait, a megajánlott vételárat, a fizetés módját és idejét, valamint a pályázó nyilatkozatát a pályázati felhívásban foglalt feltételek elfogadásáról. A pályázó az ajánlatához a pályázat benyújtási határidejétől számított 60 napig kötve van. A pályázaton azon ajánlattevők vehetnek részt, akik a pályázati biztosítékot befizetik az önkormányzat CIB Bank Zrt-nél vezetett számlájára. A pályázóknak az ajánlatot és a pályázati biztosíték befizetését igazoló bizonylatot zárt borítékban, legkésőbb 2019. január 4-én 10.00 óráig van lehetőségük beadni Piliscsaba Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal (2081 Piliscsaba, Kinizsi Pál u. 1-3.) Ügyfélszolgálatán munkaidőben személyesen, vagy meghatalmazott útján.
A pályázatok bontására 2018. október 15-én 13.00 órakor kerül sor Piliscsaba Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal (2081 Piliscsaba, Kinizsi Pál u. 1-3.) hivatalos helyiségében. A pályázaton résztvevőket levélben, vagy telefonon értesítjük a pályázat eredményéről. A pályázat kiírója fenntartja azon jogát, hogy tovább tárgyaljon a legmagasabb vételárat kínáló ajánlattevőkkel, közöttük zártkörű licitet tartson, illetve a pályázatot indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa. A meghirdetett ingatlanra a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény értelmében a Magyar Államot minden más jogosultat megelőző elővásárlási jog illeti meg.
A pályázati biztosítékot a nyertes pályázó esetén a vételárba beszámítjuk, nem nyertes pályázat esetén az eredményhirdetést követő 35 napon belül visszautaljuk. Amennyiben a nyertesként kihirdetett pályázó az eredmény tudomására jutástól számított 30 napon belül nem köt szerződést a pályázat kiírójával az ingatlan adás-vételéről, akkor a pályázati biztosítékát elveszíti, a pályázat kiírója a másodikként kihirdetett pályázóval köt szerződést az ajánlati kötöttségi határidején belül. Ebben az esetben a második helyezettre a pályázat nyertesére vonatkozó szabályok az irányadóak.
A pályázattal kapcsolatban minden további kérdésre az önkormányzat vagyonáról szóló Piliscsaba Város Önkormányzat 22/2014. (XI.10.) számú rendelete az irányadó.