Bezárás

Székesfehérvár, Belváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Székesfehérvár, Belváros

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
94 m²
Négyzetméterár
915 897 Ft/m²
Szobák száma
4
Tetőtér
nem tetőtéri
Erkély
7 m²
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2020
Épület szintjei
4
Emelet
1
Fűtés
távfűtés egyedi méréssel, padlófűtés
Energiatanúsítvány
A
Komfort
luxus
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
6 M Ft
Akadálymentesített
igen
Rezsiköltség
30 000 Ft/hó
Fürdő és WC
külön helyiségben
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Tájolás
nyugat
Légkondicionáló
van
Kertkapcsolatos
nem

A Várkörúton épülő Belváros Resort társasházban 50 db lakás és 2 db üzlet kerül kialakításra. A Belváros Resort otthonai változatos és praktikus lakások, amelyek a magas használati érték, a fenntarthatóság és az értékállóság jegyében épülnek. Modern Schindler lifttel felszerelt lépcsőházakból nyíló lakások alapterületei a nettó 46 m2-től a 152 m2-ig fognak megvalósulni. Az eladási ár tartalmazza többek között a konyhát, helyiségenkénti klíma egységeket, a motoros redőnyöket, valamint az okos otthont okos zárral.

Az épületből közvetlen átjárás biztosított az Árpád fürdőbe, így a leendő lakók komfortosabban élvezhetik a wellnessfürdő által nyújtott kényeztető és pihentető szolgáltatásokat. A tetőszinten található 6 db panorámás penthouse lakás. Az épület alatti 2 szintes mélygarázsban 87 db tágas gépkocsibeálló került tervezésre.

Arra törekszünk a funkcionalitást szem előtt tartva, hogy a Belváros Resort épületére a társasház közössége, és a székesfehérvári lakosok is büszkék legyenek. A Várkörút és a Zsuzsanna forrás felöli árkádok nyitottak.