Bezárás
199 M Ft

6. kerület, Lovag utca 17.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

6. kerület, Lovag utca 17.

x
Típus
eladó egyéb iroda
Alapterület
292 m²
Négyzetméterár
681 507 Ft/m²
Építés éve
1950 előtt
Épület szintjei
2
Emelet
földszint
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
utca, közterület - fizetős övezet
Légkondicionáló
van

Eladásra kínálunk a belváros központi részén, a Nyugati pályaudvartól pár perc sétára egy stílusosan berendezett, modern, nemrégiben felújított irodát. Egy 2 emeletes ház földszintjét és szuterén részét foglalja magába az ingatlan.
A földszinti részen kialakításra került a recepción felül 4 irodahelyiség, 1 nyitott tárgyaló, 1 teakonyha, egy kisebb tároló, 1 mosdó. Ezen szint közvetlen kertkapcsolatos, ajtaja a közös udvarra nyílik.
A szuterén részen található a konyha étkezővel együtt, férfi- és női mosdó, zuhanyzó, irattár, és egy előtér, amit tárgyalónak vagy még egy irodaegységnek lehet hasznosítani. Lent található a szerverszoba is.
Riasztó- és tűzjelző rendszerrel ellátott, bekamerázott az egész ingatlan.
A beépített bútorok is az ajánlat részét képzik.
Fűtését elektromos kazán biztosítja. Közös költsége a lakással együtt 88.500 ft, mely tartalmazza a vizet és a hulladékot is.
Az iroda mellé tartozik egy 30nm-s lakás. Tökéletes 1 fő, illetve 1 pár részére. Külön szobás, amerikai konyhás kialakítású, szintén nemrégiben felújított. Nincs közvetlen kapcsolatban az irodával, megközelíteni a közös udvarról lehet.
Az ingatlan tehermentes, februártól birtokba vehető.