Bezárás
Hitelre van szükséged? Kalkulálj! 184.6 M Ft 561 090,00 €

Szentendre, Cseresznyés út 60.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Szentendre, Cseresznyés út 60.

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
667 m²
Négyzetméterár
276 762 Ft/m²
Telekterület
1 583 m²
Szobák száma
10
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
2001-2010 között
Pince
nincs
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)
Komfort
luxus
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban
Kilátás
kertre néző
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön és egyben is
Légkondicionáló
van

Szentendre egyik legcsendesebb utcájában kínálok eladásra, egy több generáció számára is ideális családi házat. Az épület a 90-es évek végén épült és megálmodásakor törekedtek egy magasabb színtű életérzés kialakítására. A ház elhelyezkedése Északkelet-Délnyugat hossztengely irányú, mely tájolásnak köszönhetően egész nap élvezhető a napsütés, a házhoz kapcsolódó teraszokon is. Az eladásra kínált ingatlant szilárd útburkolaton lehet megközelíteni. Annak ellenére, hogy a város egyik legcsendesebb területén található az ingatlan, Szentendre központja pár perces autózással megközelíthető. A ház kialakítása igényes, ami megnyilvánul mind a tervezésben, mind a beépített anyagok minőségében is. Az ingatlan alapterülete 667 négyzetméter, mely 3 szintet foglal magában.


A ház földszintje 3 részre tagolódik, melynek fókuszában a nappali kapott helyet, mely a maga közel 6 méter magas átriumos belsőjével varázsolja el a benne lakókat. A nappaliban kapott helyet, a márványborítású kandalló. A nappaliból nyílik a félpanorámás terasz is. A ház délnyugati és északkeleti szárnyait egy padlófűtéssel ellátott közlekedő köti össze, melynek mindkét végén lépcsőt találunk. A délnyugati szárnyban kapott helyet 2 szoba, amelyekhez külön fürdőszoba is tartozik. Az egyik szobából nyílik egy a medencetér felett található 40nm-es terasz is. Az északkeleti szárnyban kapott helyet a 22nm-es, konyhaszigettel ellátott konyha, melyhez nagy kamra tartozik. A konyhából nyílik az étkező, melyben kényelmesen elfér 10 vagy több vendég is. Ebben a szárnyban található még egy vendégszoba is, melyhez külön fürdőszoba lett kiépítve.

Az ingatlan tetőtere 2 részre osztható, melyet a részben a nappali felett elhelyezkedő karzatos közlekedő köt össze. A délnyugati szárnyban, egy nagyobb szoba saját fürdővel és gardróbbal, és egy kisebb szoba, míg az északkeleti szárnyban 1 szoba saját fürdővel, és egy külön konyhahelyiség kapott helyet.

A pinceszinten kaptak helyet a rekreációt és szórakozási nyújtó funkciók, mely 3 részre tagolódnak. Különlegessége, hogy az északkeleti irányban teljesen a terepszint alatt található, míg ellenkező irányban a medencetér, és a garázs már építészetileg, a terepszint fölé került.


A délkeleti szárnyban található a 8x3,2 méteres medence, melyet csodálatosan megvilágít a hatalmas üvegfelületen beáradó napfény. A medence fűthető, gépészetileg a legjobb rendszerrel lett kiépítve. Innen nyílik elszeparálva a 3 férőhelyes finn szauna, mellette wc és zuhanyzó lett kiépítve. Ebben a szárnyban található még a kazánház, melyben dupla kazán lett kialakítva, mely biztosítja az ingatlan folyamatos fűtését. A fő kazán egy CR remeha Quinto PRO márkájú, amely az egyik legjobbnak számít a piacon, melyhez egy 150L-es gázbojler is tartozik.


A pince szint középpontjában borospince, és billiárdszalon lett kialakítva. Az északkeleti szárnyban pedig a garázs, ezek mellett egy edzésre alkalmas eszközökkel felszerelt helyiség, és tárolóhelyiség is található.

Az épületben légkondicionálás gondoskodik a kellemes hőmésérkletről nyáron is. A légkondicionáló eszközök kettő évvel ezelőtt kerültek lecserélésre. Az ingatlan energetikai rendszere a közelmúltban lett modernizálva. Az óriási kertben automata locsolórendszer gondoskodik a növényzet hidratálásáról.

A kúria szerú házban van kiépített
-risztórendszer,
-televízió hálózat,
-a ház körül teljes kamerarendszer, mely rögzít és applikáción keresztül is megtekinthető,
-a teljes házra kiterjedő wi-fi rendszer,
valamit igény szerint egy dupla iroda konténer is rendelkezésre áll, tárolónak, alkalmi vendégszállásnak, stb.

Összességében egy igen egyedi otthonról beszélünk, melynek kialakítása minden igényt kielégít. Tökéletes választása bárkinek, aki csendre és luxus környezetre vágyik. Információkért, megtekintésért kérem hívjon bizalommal! Állok rendelkezésére.

Elérted a hirdetőt telefonon?