Bezárás
25 M Ft

Békésszentandrás, Álmos utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Békésszentandrás, Álmos utca

x
Típus
eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület
38 m²
Négyzetméterár
657 895 Ft/m²
Telekterület
1 538 m²
Szobák száma
1 + 1 fél
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Villany
van
Víz
van
Gáz
van

BÉKÉSSZENTANDRÁSON, A HARCSÁS ELEJÉN, A SZŐNYEGSZÖVŐTŐL ÉS AZ ÖREG HÍDTÓL 200 m-nyire, a lakóövezet határában, a Körös partján 1538 m2-es telken 38 m2-es lakóépület-vízpari nyaraló várja új gazdáit!

A tégla épület lapostetős, télen-nyáron lakható, veranda, szoba, konyha, fürdő-wc, kamra helyiségekből áll, eredeti-retro hangulatú, jó szerkezeti állapotú, bővíthető. Az épület bővítéshez és tetőtér ráépítéshez rendelkezésre állnak tervrajzok is.
A vízpart felé 23 m2-es nyitott-fedett terasz biztosítja forró nyári napokon az árnyas pihenést. A 180 m2-nyi vízparti pihenőkertnek a nádas, mocsári ciprus, selyemfenyő és válogatott díszcserjék adnak meghitt hangulatot.
AZ ÉRINTETLEN NÁDAS MELLETT A VÍZ FÖLÉ NYÚLÓ STÉG HORGÁSZATHOZ ÉS NAPOZÁSRA IS LEHETŐSÉGET AD.

A telek 12 m széles, a nagyobb része az utca felé részben gyümölcsfákkal van beültetve, kertészkedésre is kiválóan alkalmas, pihenőkertté alakítása is számtalan lehetőséget kínál az új tulajdonosoknak. A kertben öntözőrendszer van kiépítve, mely a Körösből és fúrt kútról is üzemeltethető.

A lakóépület illetékmentesen vásárolható, K9 építési övezetben van, 20% beépíthetőséggel, az utca felé és tetőtér ráépítéssel bővíthető 300 m2 területig, mely korszerű lakóházzá alakítást tesz lehetővé.
Az ingatlan víz, áram, gáz közművel ellátott, a házban konvektoros fűtés van, de a kéményhez kályhafűtés is kapcsolható. A házhoz kapcsolódik egy tároló is.

Ez az a hely, ami mindenhez közel van, gyalogosan is elérhetők az üzletek, a távolsági buszmegálló, kulturált kézműves söröző. A szabad strandnál kajak, kenu bérelhető. Szarvas 5 km-re kerékpárral is elérhető, nyári időszakban is kínálja kulturális programjait és vendéglátó helyeit, a Körös-Maros látogatóközpont, az Arborétum, sétahajózás és számtalan kikapcsolódási lehetőség a közelben, akár minden évszakban.
AJÁNLOTT MINDEN KOROSZTÁLYNAK, AKIK SZERETIK A VIZET ÉS A NYUGALMAS PIHENÉST TARTJÁK FONTOSNAK.
Ár: 25,00 M

Elérted a hirdetőt telefonon?