Bezárás
198 M Ft

Tatabánya, Zölddombi utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Tatabánya, Zölddombi utca

x
Típus
eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Négyzetméterár
3 502 Ft/m²
Telekterület
56 541 m²

Tatabányán, az egyes számú főút mellett eladó 56.541 nm fejlesztési terület, ami a beruházó igénye szerint alakítható!

A szabályozási terv és helyi építési szabályzat az ingatlant több építési övezetbe sorolja, amik a következők: Kertvárosi (Lke) lakóövezet, Településközpont (Vt) vegyes övezet, Sportolási célú (Ksp) különleges terület, Közlekedési (KÖu-benzinkút) és közmű övezet!

A fentiek értelmében a területen elhelyezhetők többlakásos lakóépületek, irodák, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, kulturális, közösségi, szórakoztató, kereskedelmi, szolgáltató, szálláshely és sportolási célú épületek, valamint egy benzinkút.

A terület kiváló elhelyezkedésű! Közvetlenül az egyes út mellett az autópálya lehajtótól 1 km-re, a belvárostól szintén 1 km, valamint a Turul műemlék felhajtójától 300 m-re található! 

Azon cégeknek, akiknek fontos a "láthatóság" és a "jó közlekedési kapcsolat", kimondottan egyedi ajánlat, ugyanis Tatabányán jelen pillanatban nincs hasonló kedvező fekvésű ingatlan!

Alkalmas telephelyek, lerakatok, raktárak, logisztikai központok, üzemek, kereskedelmi létesítmények, bemutatótermek, vagy dísznövény kertészet kialakítására is!

A területtel szemben lévő felsőgallai úton megtalálható a telek ellátásához szükséges összes közmű!

Amennyiben több információra lenne szüksége, vagy személyesen megtekintené, kérem hívjon!

Görgényi Ferenc