Bezárás

Balatonfüred, Balassi Bálint utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balatonfüred, Balassi Bálint utca

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
330 m²
Négyzetméterár
512 121 Ft/m²
Telekterület
1 490 m²
Szobák száma
7
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
jó állapotú
Pince
van
Épület szintjei
3
Fűtés
házközponti
Komfort
luxus
Parkolás
teremgarázs hely - benne van az árban
Kilátás
panorámás
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Légkondicionáló
van

)Balatonfüreden eladó jó műszaki állapotban lévő luxus családi ház igazi nagyméretű kültéri medencével, a telken további fejlesztési lehetőséggel.

A meghirdetett ingatlan esetében a hirdető cég által kiszámolt négyzetméter ár nem alkalmazható a környéken meghirdetett hasonló méretű épületek árainak összehasonlítására, mivel ez az ingatlan egyedi adottságokkal rendelkezik. közel háromszoros telekmérettel, Balatonfüred egyik legnagyobb méretű medencéjével (ennek az értéke nagyjából kiteszi egy környékbeli családi ház értékét), valamint kb 300 négyzetméter megtervezett és az önkormányzattal leegyeztetett új fejlesztési lehetőséggel.
A telek mérete:1490 m2

Az épület teljes területe: 240+90 m2, valamint összesen kb 60 m2 terasz. A medence körül kb 200 m2 napozóterasz van.

A ház 1 lakószoba, 6 hálószoba, konyha és étkező, külön elegáns étkező, 5 fürdőszoba, 2 kisebb konyha/raktár az emeleten, 90 m2 alsó szint ( kisebb ablakokkal), mely tartalmazza a garázst ( 2 autó A8/Q7), a kazánházat, valamint raktárt. (Télen és nyáron itt szoktunk ping-pongozni).

Az emeleti négy apartman a lépcsőházból teljesen külön megközelíthető.

A házban mindenhol padlófűtés, a fürdőszobákban kiegészítő radiátorfűtés lett kiépítve, mely szintenként szabályozható. A folyamatos melegvízellátást a gázkazánhoz csatlakozó 300 literes melegvíztartály biztosítja. A telken ( engedéllyel fúrt) fúrt kút van, mely a kerti öntözőrendszert és a medencét látja el.

Az épület a 90- es évek elején épült. A külső zsalugáteres ,nagyméretű nyílászárók tömör mahagóni fából készültek Bécsben. Az étkezőhöz egy szép fedett terasz tartozik.Az emeleti teraszokról a kert a medencével, de a Balaton és a Tihanyi apátság is látható.

A lakószobához egy kb 30 m2 es félkör alakú, kertkapcsolatos terasz kapcsolódik ( elektromosan nyitható árnyékolóval), melyen 15- 20 vendéggel szoktunk grillezni.

Az ingatlanhoz egy szépen tervezett és csodálatosan beérett kert tartozik díszfákkal, bokrokkal és virágokkal.

A kert és az ingatlan fő létesítménye egy 16x8 m befoglaló méretű medence ( a napozórész alatti gépteremmel), mely 130 cm mély, de a trambulin előtti szakaszon közel 3 méter. A medence és a kert díszkivilágítással rendelkezik,

A házban riasztó rendszer ( bekötve a biztonságiakhoz), klíma, valamint wifi működik.

A telek adta lehetőségekkel élve jelenleg - az önkormányzattal már egyeztetett- egy fejlesztés van előkészítve, mely tartalmaz két db kétszobás lakást, egy medencéhez kapcsolódó szórakozási,pihenési épületet, grillező teraszt, valamint a legalsó szinten wellness részt, illetve nagy méretű klubhelyiséget bortárolóval.

Az ingatlan előtt 10-15 autó parkolására van lehetőség.

A házból gyalog a sétány, strand,stb kb 10- 15 perc séta, vagy kocsival 5 perc.


A hirdetésben feltüntetett rajzok, a fejlesztési lehetőséget ábrázolják.