4 250 000 Ft havonta

Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út

x
Típus
kiadó telephely
Telekterület
6 500 m²
Az épület(ek) alapterülete
2 510 m²
Min. bérleti idő
3 év

Kiadó Halásztelek főútvonalán egy 6500m2-es önálló telken 2003-ban épült, irodaházból és raktárcsarnokból valamint portaépületből álló 2510m2-es ipari ingatlan.
Az MO-ás Duna-hídjának közelében található épület színvonala és állapota minden igényt kielégít. Az irodarész 460nm mely épületegyüttest alkot a mögötte található 2050nm-es raktárral.

Az épületegyüttes főbb jellemzői:

Iroda: Bemutató teremből, tárgyalóból, étkezőből és 8db irodából áll, mely helyiségek mindegyike klímatizált.

Raktár:
Simított felületű 5 t/m2 teherbírású, nagy kopásállóságú tömörített betonpadló.
A csarnok mindkét végén kamionok fogadására alkalmas (4x4m) motoros kapu, valamint oldalt 2db tehergépjármű fogadására alkalmas (3x3m) motoros kapu segíti a hatékony rakodást. A raktárcsarnok mögött kamion forduló került kialakításra. A 6 méteres hasznos belmagasságú szendvicspanel szerkezetű raktár oldalfala és tetőszerkezete egyaránt hőszigetelt. A temperáló fűtést nagy teljesítményű gázüzemű hőlégbefúvók biztosítják. A motorral nyitható felülvilágítóknak köszönhetően az egyterű csarnokban nappali világosság van. A 2050m2 raktáron belül, radiátorokkal fűtött és klimatizált 230m2-es finom raktár került kialakításra.
Az épületegyüttes egészében vagyonvédelmi hálózat, tűz és füstjelző rendszer, tűzivíz hálózat, valamint 2018-ban kiépített kamerarendszer működik.

Telek:
A két utcáról is behajtással rendelkező, így átjárható 6500nm-es önálló telken 40 szgk és tgk.( ügyfél és belső parkoló) kényelmes és biztonságos parkolására van lehetőség. Igény esetén a parkolóhelyek száma megduplázható.
A gondozott, igényesen parkosított zöldterület ápolását öntöző berendezés segíti.

A környezet jellemzése:
Az ingatlan Halásztelek frekventált, környezetbarát, ipari tevékenység folytatására alkalmas övezetében található az MO-ásra vezető (2,5km) össztömeg korlátozás nélküli főúton. Fekvéséből adódóan, az M1,M5,M6,M7 autópályák egyaránt gyorsan elérhetők. A szomszédságban modern önálló telephelyek, Spar áruház, valamint Shell üzemanyagtöltő állomás található.


Kiknek ajánljuk:

Az épületet elsősorban kis és nagykereskedelmi, raktározási, logisztikai tevékenységre ajánljuk. Kiválóan alkalmas lehet olyan cég számára, aki megjelenésében is magas színvonalú képviseletet vagy telephelyet szeretne működtetni, ahol minden tevékenység egy fedél alól koordinálható. Emellett alkalmas lehet gyártó tevékenységre is.

Bérleti díj:
Raktár: 4,7 Euro/m2
Iroda: 7,7 Euro/m2
Terület használati díj: nincs
Üzemeltetési díj: nincs
Rezsi ktg: Mérőórák szerint

Minimális bérleti idő: 3 év


Az épületről készült videót megtalálja a Youtube-on

Elérted a hirdetőt telefonon?