Bezárás
35 M Ft

Veszprém, Dózsaváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Veszprém, Dózsaváros

x
Típus
eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület
165 m²
Négyzetméterár
212 121 Ft/m²
Épület szintjei
földszintes

Dózsavárosban frekventált helyen eladó egy átépités és bővités alatt álló családi házas épület üzlet, iroda és lakás kialakítási lehetőséggel, zárt udvarban 10 gépkocsi beállóhellyel és nagy fedett udvari tárolóval. Érvényes épitési engedély van az átalakitásra vonatkozóan.
Az ingatlan két telken fekszik, együttes területük 1117 nm.
Az egyik telek 235 nm alapterületű melyen egy folyamatban lévő rekonstrukcióval 165 nm területű hosszúkás épület áll, 26 x 8 m befoglaló mérettel. Az épület jelenleg egy 165 nm alapterületű, funkciójában egy-rendeltetési egységes 87 nm-es iroda, a hozzátartozó gazdasági és tároló részekkel együtt 78 nm területen.
Az engedélyezett átépítési terv szerint az alsó szinten továbbra is iroda működne, azonban a tetőtérben kialakításra kerülne egy nettó 68 nm alapterületű erkélyes lakás. A tervezett lakás helyett kétszintes irodaépületként vagy lakásként is funkcionálhat az épületkomplexum.
Az alsó szintre tervezett helyiségek: 51 nm-es utcára nyiló üzlethelyiség vagy iroda, 13 nm előtér, 5 nm közlekedő, 6 nm teakonyha, 13 nm tároló, 17 nm raktár, 5 nm tároló, mosdó, az épület hátsó traktusában 41 nm tároló.
Felső (tetőtéri) szintre tervezett lakás helyiségei: 21 nm nappali-étkező, 2 db 21 nm-es szoba, 10 nm előtér, 7 nm konyha, 6 nm fürdő, 2,5 nm tároló.
Az épület belseje szép és megtartandó épitészeti elemeket tartalmaz mint boltives mennyezetrészek, fagerendás mennyezet, benne cserépkályha.
A másik telek 882 nm területű, melyen egy nagyméretű fedett tároló van jelenleg, és 10 gépkocsi beállóhely van engedélyezve a zárt udvarban.
A két telek szerves egységet képez. Udvari bejárásra is van lehetőség.
A rekonstrukció keretében a tető teljes cseréje megtörtént, és a ház már emelt szintű szerkezetkész állapotban van.

Elérted a hirdetőt telefonon?