Bezárás

Csobánka, Pest megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Csobánka, Pest megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
255 m²
Négyzetméterár
304 706 Ft/m²
Telekterület
1 493 m²
Szobák száma
6
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)
Komfort
duplakomfortos
Parkolás
önálló garázs
Kilátás
panorámás
Fürdő és WC
külön helyiségben

Tekintse meg a házról készült bemutató videót az OTTHON CENTRUM honlapján, H402036 regisztrációs szám alatt, vagy az OTTHON CENTRUM KASZÁSDŰLŐ YouTube csatornánkon.
Az ingatlant részletes videó bejáráson is megtekintheti, a részletekért hívjon!


CSOBÁNKA LEGSZEBB PANORÁMÁJÁVAL, 6 SZOBÁS, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZ, 1500 + 1000 NM-ES TELEKKEL.
A festői környezetben fekvő ház közvetlen a főútról a Dera-patakon átívelő hídon érhető el ezért megközelítése télen is akadálytalan. A ház a forgalomtól védetten helyezkedik el az 1500 nm-es telek felső felén, ősfenyők takarásában.

Az épület 1998-ban nyerte el mai formáját, egy felújítás-hozzáépítés során. A nyílászárók faszerkezetű, hőszigetelt üvegezésűre lettek cserélve a meglévő épületrészben is.
Az enyhe rézsűben álló ház alsó szintjén, 42 nm-es kandallós nappali (kilátással az Oszolyra), étkező, konyha alkot hatalmas közösségi teret, melyet egy fürdőszoba és kamra egészít ki. A fedett terasz a nappaliból és a konyha felől is megközelíthető, ideális helyszíne tavasztól-őszig a családi eseményeknek.
A felső szinten található 4 hálószoba egy nagy fürdőszobával, erkéllyel és terasszal.
A tetőtérben egy hatalmas, jelenleg dolgozóként funkcionáló, körpanorámás szoba lett kialakítva, mely tovább bővíthető.
Az egész házra jellemzőek az egységes fenyő burkolatok, fenyő konyha, és beépített bútorok, látszó faszerkezetek. Az épület alatt fűthető garázs került kialakításra, közvetlen feljárattal a házba. A biztonságról a kiépített, működő riasztórendszer gondoskodik.

A kert gondozott, ősfenyőkkel, szilárd burkolatú kerti úttal, öntöző rendszerrel, kerti világítással, automata kapuval. Szerszámoknak, gépeknek egy kb. 20 nm-es faház nyújt tárolási lehetőséget.

Buszmegálló a háztól 1perc, a település központja ( Polgármesteri Hivatal, Posta, gyógyszertár, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, ATM, könyvtár) 10 perc séta.

Az 1500 nm-es telekhez csatlakozó, másik utcáról nyíló, külön helyrajzi számon lévő 1000 nm-es építési telek 17 millió Forintért megvásárolható.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, hitelre is megvásárolható. A legkedvezőbb jelzáloghitel konstrukció kiválasztásához kollégáink banksemleges, díjmentes tanácsadással állnak rendelkezésére.

Igazi vadregényes hangulat, gyönyörű természeti környezetben, mindössze 15 percre a fővárostól. Jelzett turista utakon elérhető Oszoly, Nagy-Kevély, Pilistető, Holdvilág-árok.
Ideális otthona lehet nagycsaládnak, több generációnak.


csobánka, családi ház, panoráma, örök panoráma, körpanoráma, oszoly, 4 szoba, 5 szoba, 6 szoba, négy szoba, öt szoba, hat szoba, kert, garázs, kétgeneráció, tehermentes

Elérted a hirdetőt telefonon?