Bezárás
110 M Ft 425 000,00 €

Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

x
Típus
eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület
800 m²
Négyzetméterár
137 500 Ft/m²
Energiatanúsítvány
AA

A Bükk déli lankái közé ékelõdve található amely nemcsak a falusi turizmus kedvelt helye, de méltán népszerû, melegvizes gyógyfürdõjérõl és kiváló borairól is.
A kíváncsi turista és a pihenni vágyó vakációzó egyaránt megtalálja azt amire vágyik, mert egyedülálló módon ebben az üdülõfaluban egyszerre található meg minden, ami a szabadidõ értékes eltöltéséhez fontos. Az aktív pihenés hívei kirándulhatnak, kisebb-nagyobb túrákat tehetnek a környéken, a kisgyermekes családok a közvetlen közelben találhatnak kalandos programokat, de aki kicsit messzebbre merészkedik, az felfedezheti Egert, Mezõkövesdet, vagy a Bükk szerpentinjein átvágva a nemzetközi látnivalókban gazdag Lillafüredet, Miskolctapolcát is.

Az apartmanház a falu egy csendes, nyugodt részén, mégis a falu központjához közel (mintegy tiz percnyi sétára) fekszik.
Apartmanházunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az ideális legyen a szabadság és pihenés eltöltésére. Apartmanjaink kényelmesek, tiszták és jól felszereltek.

Tíz darab négy férõhelyes, kettõ darab két férõhelyes apartman várja kedves vendégeinket. Mindegyikben külön háló, nappali, amerikai konyha, tusoló és mellékhelyiség található. Két apartmanunkat kimondottan mozgáskorlátozott vendégeknek alakítottuk ki, igyekezvén számukra is teljessé és komfortossá tenni az itt töltendõ idõt.

Ha vendégeink helyben szeretnének szórakozni, akkor a kertben a gyerekek számára játszótér található.

A felnõttek részére a kertben grillsütõ helyet alakítottunk ki.Aartmanházban 10 db 4 személyes, 1db 8 személyes (4x2 ágyas) valamint 2 db 2 személyes szobával rendelkezik.. Nyugdíjba vonulás miatt eladó most is bérlő van benne akár maradna is. Biztos bevétel, biztos befektetés. 110 M Ft az irányára.

Elérted a hirdetőt telefonon?