Bezárás
159.98 M Ft

Máriakálnok, Malomdűlő

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Máriakálnok, Malomdűlő

x
Típus
eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület
346 m²
Négyzetméterár
462 370 Ft/m²
Légkondicionáló
van

"Az ingatlan mindig jó befektetés”. 

Egyet fizet kettőt kap!!!!

Máriakálnokon berendezett cukrászüzem és családi ház eladó.
Máriakálnokon 1370 m2-es telken 346 m2-es cukrászüzem berendezéssel és 98 m2-es családi ház eladó.

Cukrászüzem:
A felszerelt, 346 m2 : hűtő-fűtő klíma, tűz, kamera és riasztó rendszer, ipari árammal ellátott. Üzemben dolgozó férfiaknak és nőknek külön öltöző zuhanyzóval és WC-vel. A cukrászüzemben mai kornak megfelelő nagyon jó minőségű sütők, keverők, dagasztók, és kiegészítő eszközözőkből áll. Az épület mosogató, tároló, csomagoló,  hűtő termek, recepció, iroda és ügyfél fogadó helyiségből áll. Üzem pincéjében kazánház, hűtő helyiség és anyag tároló helyiségek találhatók. Üzemhez még 2 nagyobb méretű gépjárműnek fedett kocsibeálló is tartozik. Ára: 120 millió+áfa

Családi ház 98 m2-es 3 szobás, egyszintes épület teljesen alápincézett, igényesen parkosított udvarral, kis kerti tóval és garázzsal.
Fűtés és a meleg víz ellátást gázkazán biztosítja, de lehet vegyes tüzelésű kazánnal és olaj kazán is fűteni. Nyílászárok műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Ára: 39.980.000,-Ft
Minden kreatív, ügyes kezű, vállalkozónak, vagy be befektetőknek ajánlom ezt a  jövedelmező és értékes, értékálló befektetési formát. Nem csak cukrászüzemnek hanem akár tészta vagy más vállalkozás beindítás, bővítésére is megfelelő.

Ár alkuképes.

Kérdései lennének? Megtekintené?  Hívjon vagy írjon bátran!
Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és hivatkozzon a 170700267-es azonosító számra:
Telefon   számon.
Irodánk teljes körű hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit! 

Elérted a hirdetőt telefonon?