Bezárás
3 M Ft

Hosszúhetény, Külterület 3114/5 hrsz

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Hosszúhetény, Külterület 3114/5 hrsz

x
Típus
eladó pince, présház
Négyzetméterár
945 Ft/m²
Telekterület
3 176 m²

Az ingatlan a Zengőre és a Hármas hegyre kiváló kilátást biztosít, az elsősorban olaszrizling és oportó (portugieser) fajtájú szőlő pedig már amatőr borászversenyen díjnyertes bort ajándékozott annak, aki gondosan megművelte azt. Csemegeszőlő is terem bizonyos szőlőtőkéken.
Az ingatlan természetközeli hely, az élővilág megfigyelését is lehetővé teszi, levegője friss, tiszta, a környező természeti területeken túrázásra, a relatív közelben fürdésre is lehetőség adódik. Az ilyen kikapcsolódást kedvelőknek szintén ideális választás. Akár többen, egyidejűleg is megalhatnak az épületben.
Sajnos a közelmúltban nem tudtuk megfelelően kezelni, így a pince épületének bizonyos részei penészesek lettek. Utóbbi folyamat megfelelő szellőztetéssel évtizedekig megelőzhető volt. A jelentkezett probléma pedig egy tisztasági festéssel elhárítható. Az illemhely külső, az áramellátás aggregátorról, a fűtés kályhával oldható meg. Az ár meghatározása során ezeket a tényezőket figyelembe vettük.
Az ingatlan közel áll a szívünkhöz, mindössze a megfelelő kezelésének feltételei változtak meg, emiatt kényszerülünk megválni tőle. Emiatt csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.