Bezárás

Miskolc, Miskolctapolca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Miskolc, Miskolctapolca

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
113 m²
Négyzetméterár
637 371 Ft/m²
Szobák száma
3
Építés éve
2020
Épület szintjei
5
Emelet
4
Tetőtér
tetőtéri
Fűtés
hőszivattyú, padlófűtés
Komfort
duplakomfortos
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
6 M Ft
Kilátás
panorámás
Erkély
25 m²
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Légkondicionáló
van
Kertkapcsolatos
nem

Lakás, iroda, befektetés
Univerzális apartman-ház épül Miskolctapolca szívében 2021. 4. negyedévi átadással, a lakások előszerződéssel már leköthetőek. Az épület szintjei: mélygarázs, fsz., 1. és 2. emelet, valamint tetőtér.
A 30 cm-es külső téglafalazat 20 cm-es szigeteléssel készül, a lakások elválasztása 30 cm-es hang-gátló téglafalazattal történik. Háromrétegű Thermo üvegezéssel ellátott nyílászárókkal, minimális energia igényű levegő-viz rendszerű hőszivattyús padlófűtéssel, mennyezet-hűtéssel épül, energetikai besorolása AA++. A lakások bejárati ajtaja fémszerkezetű, a beltéri ajtók mdf alapú, blokktokos nyílászárók.
A telek nyugati és keleti oldala utcával határolt, tehát két oldalról közelíthetők meg a lakások. Az épület szabadon álló, a telekhatároktól 4 és 5 m távolságra helyezkedik el, ez a földszinti lakások előkertjeként, valamint kültéri parkolóként funkcionál.
A ház alatt 12 férőhelyes mélygarázs, az udvaron szintén 2 kocsi számára nyitott beálló található, mely külön megvásárolható 6 és 3 MFt-ért.
Jelen lakás a tetőtéri (minimális lecsapásokkal) penthouse teljes alapterülete 79 m2+25 m2 terasz, és ezeken kívül a lépcsőházi folyosó (9 m2) egyedüli használata. Elhelyezkedése okán csodálatos körpanorámával rendelkezik.
Kérésre nagyítható pdf alaprajzot küldök.