Bezárás
14 M Ft

Balatonfőkajár, Bajcsy-Zsilinszky utca 48.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balatonfőkajár, Bajcsy-Zsilinszky utca 48.

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
5 000 Ft/m²
Telekterület
2 800 m²
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
telken belül

A BALATON BUDAPESTHEZ LEGKÖZELEBBI RÉSZÉN ELADÓ INAz ingatlan Balatonfőkajáron központi helyen van, de csendes, nyugodt környezetben. Az utca rendezett, aszfaltozott.
A telek belterületi, lakóövezeti, 2800nm (24,6 x 114 m), teljes közművel. Ekkora építési telek a központban egyedülálló.
Egy, az alsó szintig megépített ház van a telken. Összkomfortos, csak a hőszigetelés hiányzik. A mérete 106 nm. Kis munkával befejezhető a felső szint is. A tető hiányzik, de a víz, csatorna fel van vezetve. Ez is 106 nm. A telekre még több házat is lehetne építeni.
Az ingatlan ideális a falusi CSOK igénybevételére, 20M CSOK felvételével kifizethető és befejezhető az ingatlan. Befektetésnek is kiváló az ingatlan. Üdültetésre az épület építésének folytatásával, esetleg további házak építésével.
Eladó az egész ingatlan, vagy a telek egy része a ház nélkül. Csak telekrész vásárlása esetén az eladandó telekrész maximum 1800 nm, minimum 1200 nm. Az 1200 nm ára 3,9 M Ft, az 1800 nm ára 5,9 M Ft
A telekrész pénz helyett munkával is megvásárolható a ház folytatásával (szakértelem nem kell hozzá, azt én biztosítom).

Balatonfőkajár a Budapesthez legközelebbi balatoni település. Központi része nincs közvetlenül a parton, ezért csendes.
A környéken nagy beruházások indultak. A falu határában 4215 méter hosszú motor és autó versenypálya épül. Mellette 26 ezer négyzetméteres szórakozta¬tó-központ is, mozival, bowling pályával, játszóházzal, üzletekkel és éttermekkel. Híres a kajári pincesor, szabadtéri színpadán népi folklór műsorok és szüreti vigasság. Az odajutást könnyebbé tevő autóút elkészült. Várhatóan nő a munkalehetőségek száma is.
Érdeklődés esetén további információkat, képeket és az ingatlan honlapját küldöm. Nézd meg a keresőben: balaton-legkozelebb