Bezárás

Csobánka, Szalóky Sándor utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Csobánka, Szalóky Sándor utca

x
Típus
eladó ikerház
Alapterület
110 m²
Négyzetméterár
436 364 Ft/m²
Telekterület
695 m²
Szobák száma
3 + 1 fél
Építés éve
2020
Pince
van
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Komfort
duplakomfortos
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban
Kilátás
panorámás
Fürdő és WC
külön és egyben is

Itt a lehetőség Budapest közvetlen vonzáskörzetében lakni, zöldben, saját telekkel, panorámával !!!

Az épület két-két különálló családi házból áll, amelyek a Szalóky Sándor utca felől közelíthetőek meg, minden épületnek saját bejárata és utcafrontja van. A bejáratnál alakítjuk ki a kocsi beállókat, mindegyik házhoz önálló beálló tartozik. Az épületek bütü oldala néz az utcára és ezzel egy falusi beépítés képét adja, igazodva a mellette lévő épület és a település karakteréhez. A két-két ikerház sajátossága, hogy teljes szeparációt kínál a lakóknak, nincs közös fal, nincs szomszédsági konfliktus sem.
A lakások elrendezése rendkívül gazdaságos, takarékos, a földszinten nappali, konyha, szülői háló és fürdőszoba, valamint WC kerül kialakításra, de a szülői háló mellé terveztünk egy 4 négyzetméteres gardróbszobát, amely ideiglenesen babaszoba vagy gyerekszoba is lehet.
Az emeleten három háló és fürdőszoba kapott helyet.
Az épületek tájolása kelet-nyugati, a keleti részen a hálószobák, a nyugati panorámás részen a nappalik kaptak helyet. Az épület a telek felső, lényegében sík területén helyezkedik el, előtte egy lejtős résszel és alatta ismét sík területtel, ahova homokozó, hinta, pingpongasztal vagy kerti sütő kerülhet. Az épület teljes intimitást biztosít, elépíthetetlen panorámával bír, ugyanakkor a település központjában van, három perc sétára a buszmegállótól, boltoktól, és a település központjától
Minden adott ahhoz, hogy két-három gyermek egészséges felnevelését ezen a területen, vállalhassa egy család és olyan értékhez jusson, mely hosszú távon is megmarad.
A házak költségvetése TERC alapon készült, így jött ki az átlag 48 millió forint egy épületre.
Az A, B, C és D épület alaprajza, és a helyszínrajz a hirdetésben megtekinthető! A házakhoz tartozó telek 695, illetve 541 m2-es.

Várom megtisztelő hívását!

Elérted a hirdetőt telefonon?