Bezárás
99.8 M Ft

Jánossomorja, Szent István utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Jánossomorja, Szent István utca

x
Típus
eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület
550 m²
Négyzetméterár
181 455 Ft/m²
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
2

Eladó egy működő, bejáratott panzió az osztrák határtól mindössze 2 km-re, az M1 autópályától 10km-re! A panzió főépülete 9 szobával és 6 tágas apartmannal rendelkezik, továbbá az udvarban egy különálló kis házban további 3 apartman található, összesen 60 férőhellyel . A szobák és az apartmanok bútorozottak és teljesen felszereltek, mindegyik saját zuhanyzós fürdővel és saját WC-vel rendelkezik. Az apartmanokban konyhasarok is található!
A pincében egy berendezett konyha és étterem található. A panzióhoz tartozik egy hatalmas fedett terasz, amely teljes egészében a vendégek kényelmét szolgálja. A teraszon van egy kialakított büfé helyiség is.
A fűtést gázkazán és egy tartalék vegyes tüzelésű kazán biztosítja, melyet Wifi-s termosztátokon keresztül, szintenként külön lehet szabályozni. A meleg víz ellátás szintén gázkazánnal biztosított, egy 480l-es bojler segítségével, de szükség esetén 2db villanybojler is rendelkezésre áll.
Az udvarban található a parkoló, valamint egy épített kemence és grillsütő. Van továbbá 3db garázs is az udvarban, melyekben az üzemeltetéshez szükséges eszközök tárolhatók, de akár kerékpárok tárolására is alkalmas lehet. Az udvar és a közlekedő utak burkolata térkő, a parkoló kavicsos. Az udvaron és a teraszon rengeteg virág és növény található.
Az épület és az udvar biztonságát kamerarendszer biztosítja, melyek akár távoli felügyelettel telefonról is ellenőrizhetők.