Bezárás
182 M Ft

Balassagyarmat, Városközpont

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balassagyarmat, Városközpont

x
Típus
eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület
1 500 m²
Négyzetméterár
121 333 Ft/m²
Építés éve
1950-1980 között
Épület szintjei
4

A festői szépségű Kelet Csehországban kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű üdülő és szálloda komplexumot.

Mintegy 15000 nm-es területen találjuk az 1500 nm alapterületű 3 szintes szállodát.
Pince részen lettek kialakítva a kiszolgáló egységek,és a raktárak valamint tárolók.
A földszinti részen találjuk az éttermet és a kávézót,valamint a bárt és egy hatalmas teraszt. Ez a rész alkalmas akár nagyobb rendezvények lebonyolítására is.

Fent 17 szoba került kialakításra. Kettő és négy ágyas szobák vannak, minden szobához van zuhanyzó és toalett is. Nagy társalgó segíti a társaság összejövetelét egy kis esti beszélgetéshez,vagy italozáshoz.

Több apartman jellegű faház van még a főépület mellett,melyek szintén toalettel rendelkeznek,többségükben már zuhanyzó is került kialakításra. Ezek a kis házikók kb. 25 nm alapterületűek.

A szálloda 3,5 hektáros területén, kivilágított sportpályával, több autóbusz befogadására alkalmas parkolóval, ill. személygépkocsi parkolókkal, garázsokkal rendelkezik.

Folyamatos felújításon megy keresztül a szálloda,tulajdonosa mindig odafigyel arra hogy a vendégek ne szenvedjenek hiányt semmiben. Állagmegóvásra is szintén nagy hangsúlyt fektet.

Csatorna van,víz ellátása saját kútból történik. Fűtése fa és szén tüzeléssel lett megoldva,mert ez természetvédelmi területen helyezkedik el.

Budapesttől kb. 250 km-re,Párkánytól kb. 200 km-re találjuk ezt a hegyek és erdők között megbújó,idilli szépségű környezetben épült szállodát.

Horní Becva gyönyörű hegyekkel és erdőkkel körbevett település, ahol tavasztól őszig erdei kirándulásokat és hegyi kerékpártúrákat tehetünk. A helyi tóban lehet csónakázni, horgászni, májustól augusztusig fürdeni. A község 8-10 km -es körzetében több síparadicsom is található ülőliftes, csákányos felvonókkal, hóágyúzott pályákkal, ahol gyerekfelvonóktól a kék, piros, és fekete pályák is megtalálhatók. A faluban összesen 7 felvonó működik, melyből kettő este 22.30 -ig üzemel. A községben uszoda, szauna, tornaterem, lovarda és teniszpálya is működik.
Kirándulási lehetőségek a környéken:
Poustevny központi pihenőhelyén, morva stílusban épült, hangulatos sörözőkben megkóstolhatjuk a híres Radegast (söristen) és egyéb eredeti Cseh söröket, valamint a cseh konyha ízletes ételeit.
Roznov határában öt magasan felszerelt golfpálya található. A városba érve közvetlenül a patak mellett áll a Valaské múzeum, bemutatva a régi falusi építészet gyönyörű stílusait. A Falumúzeum házait nyáron lakják. Kirándulás szervezhető a Radhot 1129 méteres csúcsára, ahol kilátó és a Valach barlang található.
Zbrasov e fürdőtelep nevezetessége az Aragonitbarlang. Az amerikai Yellowstone-park barlangjaival szokták összehasonlítani gejzír-kúpjait. Némelyikük eléri a 2 métert is.
Koprivinice Közelében található a legnagyobb morva kastély (Hukvaldy) romjai.
Hatalmas élményt nyújt a technika és az autók szerelmeseinek a Tatra Múzeum, ahol bemutatásra kerülnek a gyár autói, teherautói, repülőgépei a kezdetektől egészen napjainkig.
Novỳ Jicín ma iparáról és kalapgyáráról híres. Gyönyörű reneszánsz épületekben gazdag, kastélya gótikus eredetű és nem szabad megfeledkezni a benne található Kalap-múzeumról sem.
Luhacovice fürdői, szanatóriumai szolgálják a betegek gyógyulását pazar természeti környezetben.
Kromĕcíc gyönyörű és hatalmas virágkerttel rendelkező kastély, mely látogatása tavasztól őszig ajánlott. Cipő-múzeumának darabjai öt-hat évszázadra visszamenőleg mutatják be 37 ország b.

Céggel együtt,esetleg bérlőkkel is eladó ez a befektetésnek sem utolsó,működő szálloda. Folyamatosan vannak vendégek,nincs nagyon holt időszak,csak 2-3 hét,amikor már síelésre alkalmatlan a környék,de még túrázásra nem alkalmas.

Kérdése van?Bizonytalan?Ne habozzon hívjon bátran. Ha szeretné munkáját gyönyörű helyen végezni, és ott lakni hogy kontrolálni tudja a pénz forrást, akkor megtalálta a legjobb ajánlatot. Gyönyörű helyen ahol télen -nyáron öröm lenni és még pénzt is kereshet vele, szerintem minden ember álmai netovábbja. Várjuk megtisztelő hívását, mi minden nap az ügyfelekért vagyunk, nincs hétvége és nincs ünnepnap, mi folyamatosan kedves ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Elérted a hirdetőt telefonon?