Bezárás

Füle, Fejér megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Füle, Fejér megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
150 m²
Négyzetméterár
253 333 Ft/m²
Telekterület
1 856 m²
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950-1980 között
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (cirko)

Megvételre kínálok Füle főutcáján egy felújított, bővített, folyamatosan karbantartott parasztházat, mely megőrizte az 1900-as évek főbb stílusjegyeit, autentikus világát. A látható fagerendák, a szoba hajópadlója, a belső ajtók, a fehérre meszelt falak mind e kor hangulatát idézik. A bútorok, a berendezési tárgyak forma- és színvilága beleillik ebbe a miliőbe. Ez mind az öné lehet, a vételár részét képezi.
A mai kor igényeit figyelembe véve azonban kicserélték a teljes villanyhálózatot, az ablakokat hőszigeteltre, a fűtést cirkó gázfűtésre radiátoros hőleadással. A palatetőre bitumenes zsindelyfedés került, melyre 20 év a garancia.
Több generáció együttélésére is alkalmas, sőt további lehetőségeket rejt magában. A fedett terasz 60 nm, családi- baráti összejöveteleknek adhat helyet.
A kert telis-tele van gyümölcsfákkal, szőlővel, veteményessel, fűszernövényekkel. Az udvaron melléképületek, boltíves pince található.
A falu nagyon kedvelt a városi élet zsivajából kimenekülni vágyók számára. Az autópályát pár perc alatt eléri, de van vasútállomás is. A Balatonra innen könnyen kiruccanhat akár munka után is.
Füle benne van a falusi CSOK–ban!
Hívjon fel, s megmutatom!

Referencia szám: HZ477651

Elérted a hirdetőt telefonon?