Bezárás

13. kerület, Csángó utca 21/b

Térkép előnézet

megnézem a térképen

13. kerület, Csángó utca 21/b

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
70 m²
Négyzetméterár
805 405 Ft/m²
Szobák száma
3
Erkély
8 m²
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2020
Épület szintjei
4
Emelet
1
Fűtés
mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
2.9 M Ft
Kilátás
utcai
Fürdő és WC
külön és egyben is
Tájolás
északkelet
Légkondicionáló
van

Eladó Budapesten a XIII. kerületben a belváros szívében a Dózsa György úti metróállomáshoz közeli, a Csángó u. 21/b-ben – a már nyugodt környéken- található Angyal Társasházak IV. ütemében mindössze 17 lakásos épületben, átlátható lakóközösséggel, I. emeleti utcára néző ingatlan. Két oldalon ablakos szép világos lakás, amely mostanában nagyon ritka! Nettó 70 nm alapterületű három szobás családi fészek. Kiváló tervezés, minimális közlekedő. Extraként egy háztartási helyiség is kialakításra került. Kérem, tekintsék meg az alaprajzot! Garázsok a földszint teljes területén helyezkednek el a tárolókkal együtt. Az udvar kertészek által igényesen lesz kialakítva sok szép növényzettel, fákkal. Ez a társasház egy igazi kis ékszerdoboz lesz a sok száz lakásos házak között! Az épület fűtés/hűtés rendszere geotermikus hőszivattyús, a menyezetben kerülnek elhelyezésre a fűtő/hűtő panelek, amelyek sugárzó hővel melegítik a helyiséget. Ezért nagyon kellmes hőérzetet biztosít. A Föld hőjét használjuk a lakások fűtésére és hűtésére, ezáltal rendkívül alacsony rezsi költséget is eredményez! Interneten keresztül is vezérelhető a lakások hőmérséklete.

Az épület már elkészült, a műszaki átadások megtörténetek. A használatbavételi engedélyezés folyamatban van, decemberben költözhető. A lakásokat meg lehet nézni időpont egyeztetéssel.

A kivitelezést és az értékesítést is a beruházó végzi, aki az elmúlt 20 évből jelentős szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezik. A korábbi években átadott igényesen kivitelezett épületek megtekinthetők az építkezés szomszédságában.

ANGYAL TÁRSASHÁZAK, AZ ALACSONY ENERGIAFOGYASZTÁSÚ TÁRSASHÁZAK
VÁSÁROLJON KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!
Értékesítési iroda: 1134 Bp. Angyalföldi út 5. fszt.
A lakás megtekinthető időpont egyeztetés szükséges!