Bezárás

13. kerület, Csángó utca 21/b

Térkép előnézet

megnézem a térképen

13. kerület, Csángó utca 21/b

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
70 m²
Négyzetméterár
852 414 Ft/m²
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2020
Épület szintjei
4
Emelet
1
Fűtés
mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
2.9 M Ft
Kilátás
utcai
Erkély
5 m²
Fürdő és WC
külön és egyben is
Tájolás
északkelet
Légkondicionáló
van

2020-AS ÚJÉPÍTÉSŰ ÖKOHÁZ

Eladó Budapesten a XIII. kerületben a Dózsa György úti metróállomáshoz közeli, a Csángó u. 21/b-ben – a már nyugodt környéken- található Angyal Társasházak IV. ütemében mindössze 17 lakásos épületben, átlátható lakóközösséggel, I. emeleti utcára néző ingatlan. Két oldalon ablakos szép világos lakás.Nettó 70 nm alapterületű három szobás lakás, az erkély +5 nm. Kiváló tervezés, minimális közlekedő! Tágas, nagy, könnyen bútorozható szobák, elektromos redőny előkészítés. Extraként egy háztartási helyiség is kialakításra került, amelyben a mosogépnek és a tisztitó és takarító szereknek van helye, de egyéb más tárolására is alkalmas. Garázsok a földszint teljes területén helyezkednek el. Az udvar kertészek által lett kialakítva sok szép növényzettel. Ez a társasház egy igazi kis ékszerdoboz a sok száz lakásos házak között! Az épület fűtés/hűtés rendszere geotermikus, a menyezetben kerültek elhelyezésre a fűtő/hűtő panelek, amelyek sugárzó hővel melegítik a helyiséget. Ezért nagyon kellmes hőérzetet biztosít, valamint a radiátorokra sincs szükség, így a bútorozás is egyszerűbb. Ökoházként a Föld hőjét használjuk megújuló energiaként a lakások fűtésére és hűtésére, ezáltal rendkívül alacsony rezsi költséget is eredményez! Interneten keresztül is vezérelhető a lakások hőmérséklete.

Az épület már elkészült, a műszaki átadások megtörténetek. A használatbavételi engedélyt megkapa a ház, az albetétesítés, a társasház alapítás is megtörtént, a lakás azonnal költözhető! CSOK ÉS hitel bárhonnan felvehető. A lakásokat meg lehet nézni időpont egyeztetéssel.

A kivitelezést és az értékesítést is a beruházó végzi, aki az elmúlt 20 évből jelentős szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezik. A korábbi években átadott igényesen kivitelezett épületek megtekinthetők az építkezés szomszédságában.

ANGYAL TÁRSASHÁZAK, AZ ALACSONY ENERGIAFOGYASZTÁSÚ TÁRSASHÁZAK
VÁSÁROLJON KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!
Értékesítési iroda: 1134 Bp. Angyalföldi út 5. fszt.
A lakás megtekinthető időpont egyeztetés szükséges!