Bezárás
342 406 Ft havonta 955,00 €/hó

Miskolc, Kazinczy Ferenc utca 32.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Miskolc, Kazinczy Ferenc utca 32.

x
Típus
kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület
191 m²
Építés éve
1981-2000 között
Költözhető
azonnal
Épület szintjei
4
Emelet
3
Tetőtér
tetőtéri
Irodaház kategóriája
B vagy B+
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
25 000 Ft/hó
Bútorozott
nem
Min. bérleti idő
1 év
Légkondicionáló
van
Minimum bérelhető terület
191 m²

Miskolcon, a Petőfi téren található Kazinczy Irodaházban a tetőtéri szinten található irodaegység 191nm-en (tetőtéri síkokkal számolva 170nm kalkulált) bérbeadó. Az irodahelyiségek klimatizáltak és most kerültek teljeskörűen felújításra (új burkolatok, új festés, új világítás, stb...)

A 191 nm irodafelület egyben vagy ketté osztva is elérhető.

Az ingatlan Társaságunk tulajdonában, kezelésében és üzemeltetésében áll, hosszú távú bérbeadás esetén a bérleti díjból kedvezményt tudunk biztosítani.

Az épületben lift nincs.

Az irodaház Miskolc belvárosában, a Kazinczy és a Szeles utcák által határolt saroképületben helyezkedik el. Az épület alápincézett, földszint, I., II. emelet, tetőtér kialakítású. Az ingatlan összterülete mintegy 950m2. Az irodaház földszinti üzlethelyiségei és emeleti irodái a parkosított Petőfi térre néznek, kilátást biztosítva Miskolc egyik műemlékére a Deszka Templomra. Az üzlethelyiségek ellátását biztosító hátsó bejáratok, valamint a DNY fekvésű irodák a Szentpáli és Madarász Vikor utcák által határolt parkosított parkolóra néznek.

Rezsielszámolás:
- Közös költség: 200 HUF/hó/nm, mely tartalmazza: közös helyiségek heti 2szeri takarítása, riasztó karbantartás, kazán karbantartás, érintésvédelmi és tűzvédelmi kötelező felülvizsgálatok díja, közös helyiségek áramfogyasztása.
- víz: almérő szerint fogyasztás alapján
- áram: almérő szerint fogyasztás alapján
- fűtés: kondenzációs fűtéstechnikával, kiadott nm alapján

Tömegközlekedés: Az épület 50m-es körzetében Miskolc mind Észak-Dél, mind Kelet-Nyugati irányú autóbusza megáll, tehát a tömegközlekedés biztosítottsága teljes.

Internet: Az irodaházban a hagyományos szolgáltatók (UPC, T-Home, T-Systems) természetesen biztosítottak, emellett továbbá elérhető optikai gerinchálózat, valamint az épületnek rálátása van mikrohullámú adótoronyra is.

Parkolás: Az irodaház közvetlen közelében fizetős nyilvános parkolók találhatóak. Az irodaháztól 200m-re zárt mélygarázsi hely 25.000,- HUF-ért, sorompóval lezárt kültéri parkoló 10.000,- HUF-ért kiadó.