Bezárás

Kisköre, Heves megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Kisköre, Heves megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
154 m²
Négyzetméterár
58 442 Ft/m²
Telekterület
2 000 m²
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Komfort
összkomfortos
Parkolás
udvari beálló
Kilátás
kertre néző
Fürdő és WC
egy helyiségben

2 családi ház nagy telken eladó Kisköre központjában

Két ház egy árán! 2000 m2-es telken, 2 épületből álló (84 m2 + 70 m2) két generáció együtt élésére alkalmas családi ház eladó a Tisza-tónál, Kisköre központjában. Mindkét lakóház felújítást igényel.

Mindezek ellenére az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, akár több generáció közös otthona lehet, ugyanakkor frekventált elhelyezkedése végett befektetőknek turisztikai, vagy kereskedelmi célú használatra is alkalmas. Az ingatlant kifejezetten olyanoknak ajánlom, akik nem riadnak meg a felújítási munkáktól.

Épületek/műszaki adatok

Az első ház beton alapra, vályog falazattal, fa nyílászárókkal épült, zsindely tetőfedéssel. A 84 m2 hasznos lakóterű házba két ajtón is bejuthatunk, ahol előtér (11 m2), 3 hálószoba (20 m2, 13 m2, 21 m2), közlekedő (2 m2), 2 fürdőszoba (3,5 m2, 3 m2), spájz (3 m2) és egy konyha (7,5 m2) található.

Ez a ház igényel erősebb külső és belső felújítást:

- Új burkolást/kiegyenlítést, fűtés korszerűsítést, fő és közfalak javítását, nyílászáró cserét.
- Fűtés jelenleg csak két szobában van: elektromos hőtárolós kályha, de a gázvezetékek be vannak húzva, melyre konvektor szerelhető.
- A fürdőszobák is felújítást igényelnek, új bojlereket kell felszerelni.

A hátsó, két szintes ház beton alapra, vegyes falazattal (vályog és tégla), fa nyílászárókkal és zsindely tetőfedéssel épült. A bejárati ajtó modern műanyagra lett cserélve. A 70 m2 hasznos lakóterű ház alsó szintjén egy előtér (6 m2) és egy nagy amerikai konyha/nappali lett kialakítva (28 m2).
Az emeletre vas szerkezetre épült fa lépcsősor vezet, ahol egy tusolós fürdőszoba/Wc (3,5 m2), előtér (3,5 m2) és egy nagy szoba (29 m2) található erkéllyel (3,5 m2).

Ez a lakóház kisebb felújítást igényel, elsősorban fűtés/meleg víz ellátást kell visszahelyezni új készülékekkel. A korábbi kombi cirko, radiátorok helye és csövezése adott.

Közművek: víz, csatorna / gáz, áram csatlakozás.


Udvar/telek

A 2000 m2-es körbekerített telek első részében a két lakóház, közöttük egy kellemes 15 m2-es fedett pavilon/terasz található. A kert rendezését követően, bőven van hely több autó, csónakok/hajók tárolására, valamint kikapcsolódásra. A hátsó, elválasztott udvar kitűnő lehetőséget nyújt kertészkedésre, állattartásra, medence építésére.
Az udvaron kerti csap és fúrt kút is segíti a növények locsolását.

Környék

Az ingatlan Kisköre város központjában található, így karnyújtásnyira vannak a boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, éttermek, cukrászda.
A város folyamatosan fejlődik, a csodálatos élővilágú Tisza-tó szépsége és strandjai vonzza a turistákat, a vízi sportokat és a horgászatot kedvelőket. Évszaktól függően programok, fesztiválok sokasága várja az ide látogatókat.

Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal, várom hívását akár hétvégén is!