Bezárás

Szeged, Tápé

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Szeged, Tápé

x
Típus
eladó sorház
Alapterület
128 m²
Négyzetméterár
410 000 Ft/m²
Telekterület
200 m²
Szobák száma
4
Tetőtér
beépíthető
Építés éve
2019
Pince
nincs
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (konvektor), hőszivattyú
Energiatanúsítvány
AA++
Komfort
duplakomfortos
Parkolás
önálló garázs
Kilátás
utcai

Családi házaink elhelyezkedése magában hordozza a kertvárosi lakóépületek minden előnye mellett a vad természet Tisza, Sárga üdülőtelep, téli-kikötő közelségét (300m), ugyanakkor a nyüzsgő belváros gyorsan elérhető (autóval percek alatt, busszal negyed óra alatt - buszmegálló 50 méterre -, gyalog 20 perc alatt) bármilyen napszakban (akár a reggeli és délutáni csúcsforgalom idején is). Az autópálya felhajtó perceken belül elérhető.

A közeli Tisza Centerben munkából jövet-menet nagy bevásárlást is tud tenni. A Tisza töltésen, körtöltésen olajos úton lehetőség van a futásra, kerékpározásra, majd ezután negyedórán belül akár már el is lazulhat az Algyői Fürdő termál- úszó- és élménymedencéiben, szaunáiban.

Modern, külső megjelenésű családi házaink a kor követelményeinek megfelelő, és azt meghaladó innovatív megoldásokkal készülnek a kényelmes, és egészséges életterek kialakítása érdekében.

A kicsi kertek alkalmasak kerti berendezések (pl. medence, sütögető rész kerti pavilon, tároló), kerti tó vagy akár díszkert kialakítására, ugyanakkor a fűnyírásba sem kell belerokkannia.
Eladásra kínáljuk emelt szintű szerkezetkész, de akár kulcsrakész állapotra készülő házainkat, melyeket akár 2019 év végi átadással birtokba is vehet.
Vegye igénybe még az 5% ÁFA, CSOK, babaváró lehetőségét.