Bezárás

Kozármisleny, Baranya megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Kozármisleny, Baranya megye

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
92 m²
Négyzetméterár
407 000 Ft/m²
Szobák száma
2
Tetőtér
tetőtéri
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2019
Épület szintjei
3
Emelet
2
Fűtés
fan-coil, hőszivattyú
Energiatanúsítvány
BB
Lift
nincs
Parkolás
udvari beálló - megvásárolható
Parkolóhely ára
640 M Ft
Kilátás
panorámás
Fürdő és WC
külön helyiségben
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Légkondicionáló
van

Tisztelt érdeklődő!

A cégcsoportunk eddig több száz lakást terveztetett és épített, többek között a Kozármislenyi Városi Sportcsarnok terveztetője és megépítője vagyunk.

Ahogy látható a legújabb telep központi négy telke egy teret ölel körbe, amely még a beruházás befejezés előtt meg fog épülni az Önkormányzattal történt megállapodásunk értelmében.

Célunk az volt, hogy elsősorban családoknak kínáljuk megbízható, jól élhető magas színvonalú és a település legújabb részének arculatát meghatározó, modern épületet egy központi tér köré.

Az épület alaposan átgondolt és egyeztetett tervei méltó otthont kínálnak többféle igényű családnak. A megújuló energiaforrással működő korszerű berendezések telepítése jelentős beruházási pluszköltség, de úgy gondoltuk a jövő lakóinak jogos elvárása ez egy modern lakásnál. A közeljövőben várható napelemekre vonatkozó pályázatokkal akár nulla lehet a lakása fűtés, hűtés, melegvíz költsége!

A lakások zárt parkosított területe, az ezen belül elhelyezett parkolási lehetőség, a közvetlen térre nyíló kijárata kellemes privát szférát és élhető közösségi területeket jelent.

A lakások legtöbb ablaka csodás kilátást enged a Mecsek panorámájára, miközben a kertvárosias környezet komfortelőnye jelenik meg.

Feltételezzük Önnek fontosak egy ilyen nagy döntés részletei, javasoljuk hasonlítsa össze az alábbi műszaki tartalmakat más lehetőségekkel, hogy meggyőződjön, ár-érték arányban kiváló döntést hozhat velünk:

Megújuló energiaforrású fűtő-hűtő berendezések („H” tarifát kap az E-on szolgáltatónál, ami jelenleg 40% megtakarítás)
Napelemek felhelyezésével akár nulla fűtés-hűtés számlát érhet el!
Padlófűtés minden helységben
YTONG magas minőségű nem éghető építőanyagok
Nem éghető szigetelő anyagok beépítése (Multipor terv szerint)
Beépített nem látható redőnytokok
Üveg korlátok a teraszokon (terv szerint)
Automatikusan nyíló füstelvezetés tűz esetére a lépcsőházban
Legmodernebb TERRAN cserépfedés

Egy ilyen központi elhelyezkedésű, modern anyagfelhasználású, alacsony rezsijű lakás hosszútávú biztonságot jelent, az Ön és családja életminősége messze átlag feletti lehet miközben értékemelő beruházást jelent a jövőre nézve!