Bezárás
390 M Ft

Szigetszentmiklós, Pest megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Szigetszentmiklós, Pest megye

x
Típus
eladó ipari terület
Négyzetméterár
19 265 Ft/m²
Telekterület
20 244 m²

Szigetszentmiklós „Sáméhegyi-dülő” részén az M0 autóút, Csepeli út közvetlen közelében eladó egy 20.244 nm-es külterületi telek.
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan kiemelkedő értékű Nyugat-Európát, Kelet-Európát összekötő tranzit útvonal mellett található mely kifejezetten alkalmassá teszi a területet vállalkozási, kereskedelmi szolgáltató, ipari tevékenység végzésére.

A vízellátás az ingatlan előtt található főútvonal mellett húzódó vízvezetékre, vagy az M0 autóút felől lehet rácsatlakozni a vízvezetékre. Szennyvízelvezetés a területen jelenleg nincs, mivel a terület eddig mezőgazdasági művelés alatt volt. A területen keletkező szennyvizek ráköthetőek és eljuttathatóak a meglévő tisztítótelepre. Villamos energia ellátás a területen 2db 20kV-os légvezeték-hálózat halad keresztül. Ezek a vezetékek alkalmasak arra, hogy oszloptranszformátorok beépítésével biztosítani lehessen a szükséges villamos energiát a tervezett ingatlanokhoz. A TIGÁZ-al történt előzetes egyeztetés szerint van mód a terület gázenergiával történő ellátására.

Csepelről a fél óránkét induló volán busz járataival 15 perc alatt elérhető az ingatlan, a buszmegálló 500 m-en belül megtalálható.

Az épület alkalmas logisztikai, ipari, kereskedelmi tevékenység végzésére.

Az ingatlan Per és tehermenetes!

Elérted a hirdetőt telefonon?