Bezárás
9.8 M Ft

Vác, Sejce

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Vác, Sejce

x
Típus
eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület
70 m²
Négyzetméterár
140 000 Ft/m²
Telekterület
2 770 m²
Szobák száma
1 + 1 fél
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Épület szintjei
3
Fűtés
egyéb
Villany
van
Kilátás
panorámás
Rezsiköltség
5 000 Ft/hó

Budapesttől 45 km.-re, (M2-esen 25 perc) Vác-Sejcén, a Spinyérben, eladó egy örök panorámás,könnyűszerkezetes, szintenként 35 nm.-es nyaraló.
A ház beton alapú,teljesen alápincézett, tetőtere beépített.
A villany bevezetésre került az egész házba, illetve utcalámpák működnek, a víz pedig fúrt kút létesítésével megoldható.
2770 nm-es területén számos gyümölcsfa található,de alkalmas a hely szőlő, és egyéb növénykultúra termesztésére,illetve méhészkedésre is.

Aki viszont a kikapcsolódást,pihenést részesíti előnyben, minden bizonnyal beleszeret a nem mindennapi panorámába, amely páratlan kilátást nyújt a Dunakanyarra, és a szemközti hegyekre.

Ha valaki nem ismerné Vác-Spinyért , annak érdemes ellátogatnia erre a csendes, erdővel övezett, madárcsicsergős környékre.
Vácnak e külterületén egyre többen keresnek kikapcsolódást, a város zaját hátrahagyva, nem csak hétvégére, hanem életvitelszerű lakhatásra is.

Az ingatlan besorolása: művelési ág alól kivont zártkert,ezért azonnal birtokba vehető.

Megközelíthető a Sejcei buszmegállótól,vagy gépkocsival járható, murvával szórt úton.
Közlekedés: Buszmegálló a Vác-Sejce -i elágazásnál a 2-es főúton, az ingatlantól kb. 15-20 perc sétányira. A buszjárat Vác – Nőtincs – Ősagárd – Felsőpetény vonalon közlekedik.
Megtekintés miatt szeretettel várom hívását!