Bezárás
110.1 M Ft

Sellye, Baranya megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Sellye, Baranya megye

x
Típus
eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület
9 642 m²
Négyzetméterár
11 419 Ft/m²
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
földszintes
Akadálymentesített
igen

Az Ormánságban a sellyei strandfürdő mellett , kiváló úton megközelíthető, egész évben üzemelő camping és üdülőtelep eladó.
A camping 1 ha területen fekszik, mellette 0,3 ha erdő található.
A hársfák árnyékában létesített 4 fős apartmanház , 6 db 34 fő elhelyezését biztosító turistaszoba és 28 sátorhely áll a vendégek rendelkezésére.
A nemenkénti 2 fürdő-2 wc + mozgáskorlátozott vizesblokk működését gázkazán biztosítja, az apartmanban villanybojler lett beépítve.
A kemping területe sík, talaja füves, az utak, parkolók, lakókocsi beállók zúzottkővel borítottak, különösebb terepakadály nem található, egész évben biztosított a száraz úton közlekedés. A lakókocsik áramszedési lehetősége kiépített.
A filagória 130 nm-én 80 vendég tud kulturált körülmények között étkezni ill. szórakozni. Itt kemence és sütő biztosítja a kulináris élvezetek kedvelőinek a sütési és főzési feltételeket a melegítőkonyha mellett.
A színpad és a pázsitos kiváló terep közösségi rendezvények , esküvők, lakodalmak, baráti találkozók megtartására.
A lovak szerelmeseinek is tudunk kikapcsolódást nyújtani, engedéllyel rendelkező istálló ,karám és lovas pálya van a camping területén a kialakított sportpályákon kívül.

Elégedett , évente visszatérők vendégek biztosítják a folyamatos üzemeltetést és bevételt.


Iár: 110,1 M Ft