Bezárás
36.7 M Ft

Pécs, Belváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Pécs, Belváros

x
Típus
eladó egyéb iroda
Alapterület
62 m²
Négyzetméterár
591 936 Ft/m²
Tetőtér
nem tetőtéri
Építés éve
2020
Épület szintjei
2
Emelet
földszint
Parkolás
udvari beálló - kötelező megvenni
Parkolóhely ára
600 M Ft
Légkondicionáló
van

4 Új építésű társasházban 3 szobás földszinti IRODA ELADÓ!
Iroda Földszinti : 61.55 m2+ 9 m2 terasszal.

Átadás: 2020 júniusa!

Az ingatlan kulcsrakész megépítése az építész alaprajz szerint történik, a fürdőszoba és konyha elektromos és gépészeti berendezése az alaprajz szerinti elrendezésben készülnek – amennyiben másképp nem kéri a vevő.
Az udvaron minden ingatlanhoz tartozik 1 db parkoló, a kapu motorral ellátott. A kiskapunál és a lakásokban kaputelefon rendszer kerül kiépítésre. A belső kert közös tulajdonú, a földszinti iroda a loggia előtti kb. 32 m2-t (burkolt út és kerítés, valamint a parkolók eleje által határolt terület) kizárólagos használatba kapja.
Az épület határoló szerkezetei és épületgépészete az érvényes energetikai követelményeknek megfelelően lettek kialakítva (költségoptimalizált szint). Az 5 egységet közös kondenzációs kazán látja el fűtéssel és melegvízzel. A fogyasztás megosztása hőmennyiségmérőkkel és meleg víz mérőkkel történik. A lakásokban lapradiátoros fűtés készül, termosztatikus szelepfejjel, ami a helyiségenkénti szabályozást lehetővé teszi. A lakások klíma (1 beltéri + 1 kültéri) alapszereléssel készülnek, a berendezések nincsenek az árban. Az ablak nélküli fürdőszobákban, WC-kben elszívó ventilátor kerül beépítésre, tetőn kivezetett elszíváshoz. A konyhai tűzhely feletti pára elszívóhoz is kiépítünk szellőző vezetéket.

Konyhabútor, mosogató és konyhai gépek nincsenek az árban, de a hozott készülékek, szerelvények beépítését elvégezzük. A fürdőszoba szaniterekkel, csaptelepekkel ellátott, de bútor, tükör, pipere eszközök nincsenek. Kapcsolók, dugaljak beépítésre kerülnek. Lámpatesteket kérésre, külön díjért felszerelünk.
A falak festése fehér színben történik, a színes festés feláras.

A burkolatokat, beltéri ajtókat, szanitereket szabadon lehet választani. Az eladási ár az alábbi beépítésre kerülő burkolatokat, szerelvényeket tartalmazza a közölt beszámítási árral. Megadunk javasolt üzleteket, de bárhol lehet vásárolni.

hidegburkolatok: Csempe és járólap a terv szerinti felületeken készül: fürdőben 2,1 m, WC-ben 1,4 m magasságig, konyhában két szekrény között 60 cm-es sávban az eredeti rajz szerint.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet.

Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen hitel-ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó a HOME INNOVATE. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.

Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.


Elérted a hirdetőt telefonon?